Serbialainen Pavlovic Sixtarien rosteriin

jefumaster 25.11.2012 22:12 Ei kommentteja

Serbialainen Ivan Pavlovic on solminut sopimuksen liigaan nousevan Helsinki 69ersin kanssa. Kookas pelaaja on hankkinut jefu-oppinsa amerikasta.

20 vuotias Pavlovic kertoo Europlayers sivuillaan aloittaneensa jenkkifutiksen pelaamisen Yhdysvalloissa 8-vuotiaana PeeWee-sarjoissa Californiassa. Pelipaikkoina hänelle kelpaa sekä laitahyökkääjän, että puolustuksen takakentän positiot. Euroopan sarjoissa 197 senttinen ja 90 kiloinen mies on pelannut Serbiassa, sekä Saksassa. Vuosina 2010 ja 2012 Pavlovic on edustanut maataan maajoukkuetasolla laitahyökkääjänä.

Pavlovicin kotimaa Serbia ei ole tällä hetkellä vielä virallinen EU maa. Kauden 2012 kilpailusääntöjen mukaan Vaahteraliigaseura saa pitää rosterissaan ainoastaan kolmea EU:n ulkopuolista pelaajaa. Onkin mielenkiintoista seurata miten Pavlovicin status tulkitaan kaudella 2013. Viekö hän yhden ”jenkki-paikan”, tai pelaako Ivan Eurooppa-statuksella.

Sopimuksesta kerrottiin ensimmäisenä Europlayers-sivustolla.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi