Henderson täydentää Wolvojen jenkkikolmikon

jefumaster 25.11.2012 18:00 Ei kommentteja

Takamies Jeremy Henderson on solminut jatkosopimuksen hopeajoukkue Wolverinesin kanssa. Tiedotteen myötä varmistui, että joukkue jatkaa samalla jenkkikolmikolla kuin viime kaudella.

Hendersonin ohella jatkosopimuksen ovat solmineet neljättä kauttaan Suomessa pelaava britti Ric Hennessy, Viktor Sarvi (DL), Aaro Eliasson (DL), sekä Tuomas Mankki (WR). Joukkueen kaksi muuta amerikkalaista pelaajaa ovat Stephen Stokes (RB), sekä Cedric Johnson (QB) joiden jatkosopimuksen julkaistiin aiemmin syksyllä. Stokesille kausi 2013 on jo kuudes perättäinen Wolverinesin paidassa.

Wolverines julkaisi lokakuun lopulla muhkean yli 80 nimeä kattavan sopimuspelaajiensa listan. Kaikkiaan tuolla listalla oli mukana ainoastaan 21 viime kaudella edustusjoukkueen rosterissa mukana ollutta pelaaja. EFL-sarjaan osallistuvalta joukkueelta odotetaan talvikauden kuluessa lisää uutisia jatkosopimuksista, sekä mahdollisista uusista vahvistuksista ollakseen kilpailukykyinen euro-kentillä. Viime kauden rosterista ainoastaan hyökkäyslinjan Kamran Osman on kertonut siirtyvänsä takaisin Turkuun pelaamaan divisioona-jefua Trojansin paidassa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi