Wolverines mukaan EFL-sarjaan

jefumaster 17.11.2012 20:27 2 kommenttia

Euroopan seurajoukkueiden ylimässä sarjassa EFL:ssa pelaa ensi kaudella kaksi suomalaisjoukkuetta. Aiemmin ilmoittautumisestaan tiedottanut Roosters saa seurakseen hopeajoukkue Wolverinesin.

SAJL:n tiedotteen mukaan suomalaisjoukkueet pelaavat samassa alkulohkossa, jossa kolmantena joukkueena karsintapelejä pelaa tanskalainen Søllerød Gold Diggers. Pelit alkavat huhtikuun puolessa välissä ja kotimaisittain jännittävä finaalin toisinto, Roosters – Wolverines pelataan toukokuun 4. päivä.

Mestarijoukkue Roosters on tähän mennessä ehtinyt julkaista lukuisia vahvistuksia rosteriinsa. Wolverines on pidättäytynyt tähän asti pelaajajulkistuksilta kertoen ainoastaan, että Stephen Stokesin ja Cedric Johnsonin jatkavat joukkueessa. Lähikuukausien aikana on mielenkiintoista seurata millaista rosteria Ahmojen kansainvälinen valmennustiimi on rakentamassa.

Viime keväänä Wolverines hävisi EFL:n lohkovaiheen ottelunsa lopulta Eurobowl-mestariksi marssineelle Calanda Broncoille.

IFAF ja EFAF löysivät keskitien

SAJL:n tiedote kertoo tulevan EFL:n järjestäjiksi molemmat EFAF`n, sekä IFAF`n. Järjestöt ovat käyneet kulisseissa väkevää vääntöä eurooppalaisen jenkkifutiksen hallinnasta, mutta tuore uutinen viittaa vähintään välirauhaan akuutissa konfliktissa. EFL-sarjaan osallistuvat joukkueet kokoontuivat tänään 17. päivä marraskuuta Milanossa Italiassa sopimassa sarjan käytännön järjestelyistä, sekä lohkojaosta.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Olisi mielenkiintoista kuulla lisää kokouksen kulusta. Toistaiseksi EFAF eikä Saksan liitto AFVD ole uutisoineet aiheesta. Kokouksessa tehdyt päätökset eväti ilmeisesti miellyttäneet??

  • Hitaasti nuo tietoa asiasta ulospäin valuttavat, mutta EFAF-sivuilta löytyy oheinen lyhyt sunnuntai-iltana julkaistu tiedote:

    http://www.eurobowl.info/