Kokenut jenkkivalmentaja Jyväskylään

Gridiron Staff 14.11.2012 12:41 Ei kommentteja

Pitkän uran tehnyt Duke Iverson saapuu Jaguaarien hyökkäyksen koordinaattoriksi.

Viimeiset neljä kautta Iverson on valmentanut työkseen Central High Schoolissa Oregonissa. Iversonin 44-vuotiselle valmennusuralle mahtuu menestystä myös Euroopasta. 2009 hän oli hyökkäyksen koordinaattori Eurobowlin voittaneessa Swarco Ridersissa ja 2011 hän toimi apulaisvalmentajana MM-kisoihin yltäneessä Itävallan maajoukkueessa.

– Viimeiset kaksi vuotta olemme jääneet niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Uskon, että Iverson nostaa ensi vuonna hyökkäyksemme ja joukkueemme vähintään askeleen ylös päin. Minä voin puolestani keskittyä puolustuksen valmentamiseen sataprosenttisesti, arvioi joukkueen päävalmentaja Benjamin Jensen seuran kotisivuilla.

Jyväskyläläisjoukkue oli viime kaudella selvitä pudotuspeleihin hankalasta pelinrakentajatilanteesta huolimatta. Uuden hyökkäyksen koordinaattorin saapuminen kielii muutoksesta Jaguaarien viime vuosina käyttämään hyökkäystapaan. Ensi kaudella näemmekin todennäköisesti hyökkäyksessä aivan uudenlaista peliä pyörittävän jyväskyläläisjoukkueen.

Loukkaantuneen pelinrakentaja Santeri Supin tilanne on kenties kiinnostavin avoin kysymys Jyväskylässä tällä talvikaudella. On täysin mahdollista, että joukkue joutuu lähtemään kauteen amerikkalaispelinrakentajalla, jos Supin terveydentilasta ei saada riittävää varmuutta ennen kauden alkua. Viime kauden tapahtumia joukkue tuskin haluaa toistaa.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *