Sun Cityn Hard Knocks menestys

Gridiron Staff 12.11.2012 11:38 Ei kommentteja

Sun Cityn pelaajien johdolla läpi viety Hard Knocks -tapahtuma sai liikkeelle kahdeksan lajista kiinnostunutta nuorta miestä.

Hangossa, Cupliksen sisähallissa lauantaina alkanut tilaisuus alkoi varusteiden sovittelulla, jonka jälkeen vedettiin yhteiset alkuverryttelyt. Alkulämmittelyiden jälkeen porukka jaettiin neljään rastiin jossa uudet pelaajat saivat tutustua eri pelipaikkoihin ja tehtäviin. Rasteina oli pallon kantaminen, pallon kiinniottaminen, taklaaminen ja blokkaaminen/blokin vastaanottaminen.

Hard Knocks -tapahtumissa on perinteisesti ollut tavoitteena saada pelaajille kokemusta myös jo itse pelaamisesta heti alusta alkaen. Kaiken kaikkiaan paikalle saapuneet uudet pelaajat vaikuttivat hyvin innostuneilta ja kiinnostuneilta jenkkifutiksesta. Paikalla oli myös mukavasti seitsemän kappaletta vuonna 1996 syntyneitä, joista tavoitteena on muodostaa Sun Cityn ensimmäisen juniorijoukkueen runko.

Hanko Sun City tulee järjestämään myöhemmin talvella vielä toisen Hard Knocks -tapahtuman Raaseporissa. Joukkue etsii edelleen uusia pelaajia seuran II-divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseen, sekä tulevalle kesälle kaavailtuihin juniorijoukkueisiin. Seura pyytää kiinnostuneita ottamaan yhteyttää päävalmentaja Kari Ketoseen (kari@kariketonen.fi).

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *