Jaguaareille ulkomaalaisvahvistus, Ahilalle sopimus

Gridiron Staff 12.11.2012 11:20 Ei kommentteja

Vaahteraliigassa viidenneksi viime kaudella yltänyt joukkue kiinnitti Walter Pamin ja Perttu Ahilan.

Jaguaarien ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus Walter Pam tulee Howard Paynen yliopistosta. Keskushyökkääjänä, laitahyökkääjänä ja puolustuksen takakentällä pelannut Pam on kiertänyt Eurooppaa jo useamman vuoden. Miehellä löytyy kokemusta Ranskan ykkös- ja Saksan kakkosdivisioonista.

Perttu Ahilan jatko joukkueessa on Jaguaareille äärimmäisen tärkeä asia. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt pelimies on terveenä ollessaan äärimmäisen vaarallinen. Viime kaudella keskushyökkääjänä pelannut oululaislähtöinen Mika Nissinen ei jatka Jyväskylässä, joten Ahilalle on tuttuun tapaan tarjolla iso rooli joukkueessa.

Päävalmentaja Benjamin Jensen on tyytyväinen uusiin sopimuksiin. Valmentaja korostaa myös Joonas Raatikaisen jatkoa Jyväskylässä.

– Juoksupelimme saa Pamin myötä lisää nopeutta ja heitoille riittää kohteita. Joonas Raatikaisen jatko joukkueessa on myös huikea asia. Hän on meille ”Mr. Everything”, jota käytämme todennäköisesti eniten keskushyökkääjänä ja sisempänä laitahyökkääjänä, Jensen kertoo seuran kotisivuilla.

Jaguaarien pelinrakentajatilanne sen sijaan on yhä avoin. Maajoukkuepelinrakentaja Santeri Supi on luonnollisesti seuran ykkösvaihtoehto, mutta miehen kaudella 2011 kärsimä vamma on pitänyt hänet pitkään poissa pelikentiltä.

Kommentoi