Roosters mukaan Euro-sarjaan

jefumaster 6.11.2012 16:57 Ei kommentteja

Mestarijoukkue Roosters on tänään julkaissut ilmoittautuneensa seurajoukkueiden Euro-sarjaan. Sarjan nimi on osin vielä epäselvä käynnissä olevista järjestösodista johtuen.

Tiedotteestaan Roosters kertoo osallistuvansa kaudella 2013 IFAF Europen järjestämään eurooppalaisten seurajoukkueiden turnaukseen. Aiemmin EFAF:n järjestämänä vastaava kokonaisuus oli nimeltään EFL ja loppuottelu Euroobowl. Sarjan nimet, säännöt ja kokoonpano osallistujineen selvenee 17. päivä Milanossa järjestettävässä ilmoittautuneiden seurojen kokouksessa.

Menneellä kaudella Eurobowl-loppuottelun voittajajoukkueen, Calanda Broncosin osallistuminen IFAF:n ylläpitämään sarjaan on vielä epävarmaa.

Lue lisää: Roosters tiedote

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi