Ruotsalainen tukimies Roostersiin

jefumaster 3.11.2012 10:48 Ei kommentteja

Mestarijoukkue Roosters jatkaa joukkueensa vahvistamista. Uusimpana vahvistuksena helsinkiläiset julkaisivat ruotsalaisen Emil Westrinin sopimuksen.

Ruotsin maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Westrin pelasi viime kaudella Malmöläisen Lillhamn Griffinsin riveissä. Tukimies on jo kahdeksas kauden päättymisen jälkeen julkaistu vahvistus Roostersissa.

Lue myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *