Stephen Peyton palaa Roostersiin

Gridiron Staff 25.10.2012 21:37 2 kommenttia

Vaahteramaljan voittomaalin tehnyt monitoimimies on tehnyt sopimuksen mestarijoukkueen kanssa kaudesta 2013.

Tukimiehenä ja laitahyökkääjänä pelannut amerikkalaisvahvistus Stephen Peyton ei peittele tyytyväisyyttään seuran kotisivuilla.

– The Roosters have a great team, coaches, and leadership. You want to play for the team that gives you the best chance to win, and the Roosters do that, Peyton kertoo.

Peyton keräsi viime kaudella 15 kiinniottoa, 215 jaardia ja kuusi touchdownia. Puolustuksessa mies urakoi 32+31 taklausta, joista yhteensä 15,5 aloituslinjan takana. Peyton teki myös puolustuksessa yhden maalin. Parhaiten mies muistetaan kuitenkin Vaahteramaljan voiton ratkaisseesta maalista vain kolme sekuntia ennen peliajan umpeutumista.

Kommentoi

  • Nyt Roosters on sitten kiinnittänyt kaikki kilpailusääntöjen sallimat kolme jenkkiä. Kaksi tukimiestä (Peyton + McElwee) sekä pelirakentaja (Johnson). Muiden joukkueiden osalta ei ole vielä kuulunut mitään tällä rintamalla.

  • Tervetullut vahvistus. Tosin olis Jaren Wilcox tai Antonio Harriskin kelvannut. Roostersilla on palikat hyvin koossa ens ja seuraavaakin kautta ajatellen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *