Kari Leivoja Kouvolaan

Gridiron Staff 25.10.2012 21:56 3 kommenttia

Kesken kauden Wolverinesista Butchersiin vaihtanut konkarivalmentaja nähdään tulevana kesänä Kouvola Indiansin peräsimessä.

Kouvolan Sanomien mukaan paikkaa Vaahteraliigasta hakeva Indians on tehnyt Kari Leivojan kanssa yksivuotisen sopimuksen. Leivoja tunnetaan värikkäänä persoonana kentän laidalla.

— Joukkueen rungon on pysyttävä entisellään, koska liian isot muutokset johtavat helposti kuppikuntien syntymiseen. Ulkomaalaisten lisäksi Indiansin omien pelaajien jatkeeksi tarvitaan 5—7 pelaajaa, ei enempää, Leivoja toteaa Kouvolan Sanomien verkkosivulla.

Sopimuksen toteutumiseen vaikuttaa pitkälti Indiansin ensi kauden sarjataso. Liigapaikkaa hakeneella joukkueella on mahdollisuudet nousta I-divisioonasta korkeammalle, vaikka divisioonan mestaruuden veikin viime kaudella Helsinki 69ers. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan kahdesta viimeisestä sarjapaikasta taistelee Indiansin ja 69ersin lisäksi sarjassa seitsemänneksi viime kaudella sijoittunut Oulu Northern Lights. Viime kauden liigajumbo Turku Trojans on jo ilmoittautunut I-divisioonaan.

Kommentoi

  • Tuossa ollaan asian ytimessä: “Tarvitaan myös kottikärryllinen rahaa sekä bussilastillinen tuontipelaajia, joko kotimaasta tai Euroopasta.”

  • Onnittelut kaimalleni ja Indianseille.

    Sitten tuohon viimeiseen kappaleeseen. Jos nyt oikein ymmärsin, niin nykyisten sääntöjen mukaan joku kolmikosta Northern Lights, 69ers tai Indians, joutuu pelaamaan 2 divarissa ensi kesänä? Vaikka se sinänsä olisi oikeastaan ihan mahtavaa, niin ketä se silloin palvelee?

    Ensimmäiseksi ainakin itselläni tulee mieleen sen joukkueen pelaajat jotka siitä kärsisivät eniten. Toivottavasti nyt tajutaan ottaa järki käteen ja nähdä tämäkin asia vähän laajemmassa perspektiivissä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *