Crocodiles valmennus vaihtuu

jefumaster 24.10.2012 16:10 Ei kommentteja

Seinäjoen Crocodiles liittyy päämalmentajaansa vaihtavien jenkkifutisjoukkueiden kastiin. Yhdysvaltalainen 30 vuotias Charles Rifenbark on ilmoittanut allekirjoittaneensa sopimuksen seinäjokisten kanssa.

Crocodilesin monivuotinen valmentaja Jim Ward julkaisi aiemmin syksyllä siirtyvänsä Ruotsiin Örebro Black Knigthsin päävalmentajaksi. Crocot eivät ole vielä itse julkaisseet informaatiota uudesta valmentajastaan, mutta Charles Rifenbarkin Europlayers sivuilla allekirjoitettu sopimus on jo esillä.

Omilla sivuillaan Rifenbark kuvaa omaa osaamistaan näin:

– I am very familiar with the west coast system, spread, and tempo packages. I have traveled and learned from numerous major division I college coaches. Including Oregon and TCU in an effort to develop my current system.

Rifenbarkin kirjoituksesta ei käy ilmi koskeeko solmittu sopimus päävalmentajan roolia tai mahdollisesti muita valmennuspositioita. Seuraamme tilanteen etenemistä.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *