Yhdysvaltalainen tukimies McElwee Roostersiin

Gridiron Staff 17.10.2012 14:41 2 kommenttia

Helsinki Roosters on allekirjoittanut sopimuksen Lincoln Universityssä pelanneen amerikkalaisen tukimiehen Brandon McElween kanssa.

McElwee pelasi huippu-uran Lincoln Universityssä, neljän kauden aikana hän keräsi tilillensä uloimman tukimiehen paikalta 364 taklausta. Viimeisellä kaudellaan 2011 McElwee kerkesi toimittamaan vastustajan nurmen pintaan kymmenessä ottelussa huikeat 77 kertaa soolotaklauksen ja 37 avustuksen muodossa! McElwee oli D-II tason koko maan paras soolotaklaaja ja kokonaistaklauksien määrässä kuudenneksi paras taklaaja seniorikaudellaan.

Viimeksi Brandon McElwee on pelannut ja edustanut maataan USA:n maajoukkueen paidassa syyskuussa 2012 Varsovassa pelatussa Euroamerican challenge -ottelussa, jossa Euroopan joukkue kohtasi USA:n maajoukkueen.

– Well when choosing a team to play for I looked for a winning program and a team with good players to compliment my playing abilities so picking the Roosters was a no brainer, McElwee kertoo seuran nettisivuilla.

Kommentoi

  • Kovalta näyttää Roostersin rosterinrakennustahti. Tämän McElween osalta löytyy sellainen hauska yksityiskohta kaverin Europlayers profiilsta, että mies pyytää palkkiokseen 10000+ euroa kuukaudessa : )) Olisikohan tuo kuitenkin pilkkuvirhe.

    http://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=19898

  • Kohtahan pitäis tulla päätös europeleistä. Mennäkö vai eikö mennä?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *