Kriivarinmäki liittyy mestareihin

Gridiron Staff 16.10.2012 21:34 Ei kommentteja

Jyväskylän Jaguaarien kasvatti Aleksi Kriivarinmäki on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Helsinki Roostersin kanssa.

Viikonlopun U19-ikäluokan PM-kisoihin matkaava Kriivarinmäki on vuonna 1993 syntynyt 180-senttinen ja 116-kiloinen linjamies, jolla on kokemusta liigatasolta sekä hyökkäyksen että puolustuksen puolelta. Kesäkuussa Gridironin haastattelussa ollut pelimies on tuttu Jaguaarien liigaympyröistä kahden kauden ajalta. Jaguaarien kolmen linjamiehen puolustuksessa Kriivarinmäki pelasi keskimmäisen, ns. nosetackle-linjamiehen paikalla. Roostersissa Kriivarinmäen pelipaikaksi kaavaillaan puolustuksen linjamiestä.

– Uskon, että siirtyminen Defensive tackleksi ei tuota ongelmia, pikemminkin päin vastoin. Hyökkäyksen osalta en usko, että pelityylin omaksumisessa on ongelmia. Pelipaikkavalmentaja Heikki Kuusela on entuudestaan tuttu mies minulle nuorten maajoukkueesta, Kriivarinmäki toteaa Roostersin kotisivuilla.

Kriivarinmäen siirtyminen mestarijoukkueeseen on Roostersille jo syksyn kuudes. Erittäin vahvasti siirtomarkkinoilla toistaiseksi pärjännyt helsinkiläisjoukkue on onnistunut houkuttelemaan erityisesti nuoria, lupaavia maajoukkuetason pelaajia joukkueen riveihin.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *