Taftin vuoro julkaista valmennustiiminsä

jefumaster 12.10.2012 9:15 2 kommenttia

Liiga-debyyttinsä menneellä kaudella tehnyt Taft on julkaissut uuden valmennustiiminsä. Rami Liljan jättämän päävalmentajan paikan ottava J-P Kuusisto saa rinnalleen leveän apujoukon, joka esiteltiin pelaajille kauden kickoff-tilaisuudessa lokakuun alussa.

Liigajoukkueiden omaksumana trendinä näyttää tänä syksynä olevan valmennustiimeihin panostaminen. Aiemmin viikolla hopeajoukkue Wolverines kertoi vahvoista panostuksistaan nimenomaan valmennuspuolelle. Tällä viikolla Taft kertoo hankkineensa ”historiansa henkilömäärältään suurimman valmennustiimin”.

Euroopan kentillä pelanneet suomalaiset ovat haastatteluissaan kertoneet, että yksi suurimmista eroista vaahteraliigajoukkueiden ja keskieurooppalaisten suurseurojen välillä on nimenomaan valmennukseen kohdennetut voimavarat. Nyt joukkueiden esittelemät panostukset osoittavat pieniä askelia Suomen ja muun Euroopan välisen gapin kiinni kuromiseksi. Toivon, että seurojen organisaatiopanostukset jatkuvat, eivätkä rajoitu yksinomaan valmennukset kehittämiseen.

Katso tarkemmin:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Crocojen valmentaja Jim Ward siirtyy ensi kaudeksi Örebro Black Knightsien päävalmentajaksi. Eli odotamme mielenkiinnolla Crocojen julkistuksia uudesta valmennustiimistä myös.

  • No niin, vastaus tuli omaan kysymykseeni melko nopeasti, eli Crocojen uusi headcoach on Charles Rifenbark.
    Heh, tuntuu tuo Oregon olevan oikea “promised land” mistä suomalaijoukkueet ammentavat. Kesällä sitten näemme, miten Rifen pelikirja on muokannut Crocoja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *