Lappeenrannan valmennus uudistuu

Gridiron Staff 7.10.2012 12:30 Ei kommentteja

Rajaritarien valmennusvastuun ottaa pitkän uran liigatasolla tehnyt Esa Suhonen.

Uusi päävalmentaja pelasi viime kauden Porvoon Butchersin linjassa. Saksan EM-kisoissa 2010 Suomea edustanut Suhonen on tällä hetkellä toipumassa olkapääleikkauksesta. Suhosen lisäksi joukkueen puolustuksen valmennus vahvistuu Mikko Hovilla. Päävalmentaja Suhonen linjasi joukkueen tulevaisuutta seuran kotisivuilla.

– Olen vuosien varrella nähnyt ja kokenut eri pelisysteemejä, joten eiköhän valikoimasta löydy parhaat palat tämänhetkiseen Ritarijoukkueeseenkin. Talven mittaan analysoidaan joukkueja siitä muotoutuu sopiva, materiaaliin sopivan pelisysteemi.

– Eräs tärkeimmistä kehityskohteista on viime vuoteen nähden linjapelaaminen. Se on oma erikoisalueeni, ja siihen haemme kohennusta. Painotamme myös pelinopeutta ja loppuun saakka pelaaminen. Viime kesänä näkemissäni peleissä ei aina menty palloon täydellä intesiteetillä, Suhonen kommentoi seuran sivuilla.

Viimeksi kaudella 2011 Rajaritarien päävalmentajana toiminut Hovi myöntää, että välivuosi tuli tarpeeseen.

– Halu valmennukseen ei kadonnut minnekään, mutta välillä pitää ladata akkuja, Hovi toteaa.

Hovilla on selvä suunnitelma nuoren joukkueen kehittämiseksi.

– Perustekniikka on tärkeää. Pidämme huolen, että joukkue saa tarvittavan osaamisen, jotta pelaaminen sujuu. Eräs tärkeä osa-alue on fysiikka, onneksi siitäkin huolehditaan ammattitaitoisesti.

Lue lisää seuran kotisivuilta!

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *