Roosters värväsi Eurobowl-mestarin

jefumaster 4.10.2012 8:51 Ei kommentteja

Mestarijoukkue Helsinki Roosters jatkaa rosterinsa vahvistamista. Tuoreimpana rekrytointina joukkue on ilmoittanut saksalaisen Yves Dollingerin hankinnasta.

Roostersin tiedotteen mukaan Dolligerin sopimus kattaa kauden 2013. Kaksimetrinen linjamies on tottunut pelaamaan molemmin puolin palloa. Puolustuksen tacklen paikan lisäksi saksalainen on pelannut sisemmän laitahyökkäjän tehtävissä. Eurobowlin Dollinger on voittanut Berlin Adlerin riveissä. Europlayers-profiilissaan hän kertoo olleensa joukkueen aloittavassa kokoonpanossa.

Nuori saksalainen työskenteli Eurobowl-kauden jälkeen USA:ssa vuoden verran, joten kausi 2012 jäi häneltä väliin. Roostersin joukkuessa Dollinger kertoo pelaavansa ainoastaan mestaruudesta. Roostersin 2013 joukkueen rakennus näyttääkin olevan kiihtyvässä vauhdissa ja vaikuttaa vahvasti siltä, että joukkue valmistautuu EFL-sarjan peleihin. Ilmoittautuminen eurosarjaan päättyy lokakuun lopussa jolloin kuulemme varmasti lisää tilanteesta.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi