Trojansin Mäkinen siirtyy Seinäjoelle

Gridiron Staff 1.10.2012 11:47 Ei kommentteja

Seinäjoki Crocodilesin tiedotteen mukaan Turku Trojansissa kaudella 2012 pelannut laitahyökkääjä Juuso Mäkinen siirtyy Pohjanmaalle.

Viime kaudella Trojansin ykköslaituriksi noussut Mäkinen tunnetaan nopeudestaan ja kyvystään karata vastustajan puolustuksen selustaan. Liki 500 jaardia kauden aikana kerännyt Mäkinen teki tuhojaan varsinkin Oulu Northern Lightsia vastaan. Kahdessa ottelussa syntyi 252 edettyä jaardia ja touchdown. Heinäkuun lopun kamppailussa Mäkinen pohjusti suorituksillaan turkulaisten ensimmäisen voiton kahteen vuoteen.

U-17 -maajoukkuetta aiemmin edustanut Mäkinen on ensimmäinen Turku Trojansista julkisesti lähtenyt pelaaja tänä syksynä. Urheilullisissa vaikeuksissa painiva seura ilmoitti jättäytyvänsä pois Vaahteraliigasta ensi kaudeksi. Mäkisen siirto avaa odotetun pelin, jonka aikana Trojansin viime kauden joukkueen kärkipelaajia pyritään houkuttelemaan muihin liigatason seuroihin. Jää nähtäväksi, syntyykö Turusta poispäin merkittävää muuttoliikettä, vai pysyykö joukkueen runko kasassa ensi kautta varten.

Kommentoi