Hyvinkää Falcons hakee I-divisioonaan

Gridiron Staff 30.9.2012 20:51 Ei kommentteja

Falconsin hallitus on sunnuntaina päättänyt hakea paikkaa ylemmältä sarjatasolta.

Seuran puheenjohtaja Janne Halla-aho kommentoi tilannetta Gridironille.

– Olemme käyttäneet finaalin jälkeiset kaksi viikkoa kartoittaaksemme pelaajien ja valmennuksen mielipidettä asiasta, ja toki myös pelaajatilannetta ensi kaudeksi. Selvitysten perusteella näyttää siltä että meillä tulee olemaan kilpailukykyinen joukkue käytettävissämme I-divisioonassa ensi kaudella.

Halla-aho toivoo sarjanousun onnistuvan, jotta joukkue pääsee ensi kaudella pelaamaan kovemmassa sarjassa. Sarjanousu asettaa kuitenkin Falconsille myös uusia haasteita. Yhtenä suurimmista haasteista Halla-aho näkee pelaajien sitoutumisen riittävän aikaisessa vaiheessa.

– Pitää muistaa, että meillä on tosiaan vasta kaksi viikkoa kauden päättymisestä. Valmennuspuolella meillä on jo nyt tapahtunut hyviä asioita, ja treenisuunnitelmat ovat jo hyvässä vaiheessa. Lisäksi Janne Kilpeläisen liittyminen porukkaan on varmasti erittäin hyvä asia, Halla-aho kommentoi.

– Talouspuolella tuleva kausi asettaa myös meille paljon enemmän haastetta kuin tähän saakka. Syksyn ja talven aikana täytyy saada siis lisää yhteistyökumppaneita.

Edustusjoukkue on kuitenkin vain yksi osa kasvavaa Falcons-perhettä. Hyvinkäällä on näkyvissä vahvaa kasvua junioritoiminnassa. Myös vastikään aloitettu naisten joukkueen toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin.

– Meidän tulee varmistaa, ettei edustusjoukkueen mahdollinen nousu vaikuta negatiivisesti seuran muuhun toimintaan, vaan resursseja riittää myös siihen.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *