TAFT nimesi uuden puheenjohtajan ja päävalmentajan

Gridiron Staff 29.9.2012 12:20 Yksi kommentti

TAFT:n vuosikokous nimesi uuden hallituksen ja vahvisti J-P Kuusiston nimityksen edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Vantaan TAFT ry on vuosikokouksessaan valinnut uuden puheenjohtajan seuralle. Hän on asianajaja Hannu Kokko (vihr.) Vantaalta. Hannu Kokko toimii useissa korkean tason luottamustehtävissä, kuten Vantaan kaupunginvaltuuston jäsenenä ja Vantaan tarkastuslautakunnan puheenjohtajana.

Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Vesa Lindfors ja Oskari Kauranne. Vanhoista jäsenistä jatkavat Jouko Kuusisto, Outi Lilja ja Sami Pesonen. Seuran tilintarkastajaksi nimettiin Pirjo Kotaviita.

TAFT:in uuden tulemisen “perustajana” toiminut ja seuraa nyt 7 vuotta luotsannut Ville Sivunen jättää luottamustehtävät seurassa.

– Jätän seuran vetovastuun luottavaisin mielin ja uskon, että uusien toimijoiden myötä seuran kehittäminen etenee vauhdilla, Sivunen sanoo.

J-P Kuusisto edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Vuosikokouksessa vahvistettiin myös päätös ilmoittautumisesta Vaahteraliigaan 2013, kaikkiin juniorisarjoihin (A, B, C, D, E, F) sekä päätös kahden junioriturnauksen järjestämisestä. Edustusjoukkueen vt. päävalmentajana toiminut J-P Kuusisto, 33, nimitettiin virallisesti edustusjoukkueen päävalmentajaksi. J-P Kuusistolla on nuoresta iästään huolimatta yli 20 vuoden lajitausta. Hän on aloittanut lajin vuonna 1989 pelaten ensin TAFT:ssa ja sen jälkeen Helsinki Wolverinesin riveissä vuoteen 2002 asti. Kuusisto on myös edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissa ja saavuttanut arvokisamitaleja joukkueen riveissä.

J-P Kuusisto on toiminut Helsinki Wolverinesin juniorivalmentajana vuosina 2002-2004 ja vuonna 2005 hän siirtyi Rami Liljan staffin mukana Wolverinesista Vantaan TAFT:iin, jossa hän on toiminut hyökkäyksen linjan valmentajana alusta asti. Päävalmentaja Kuusisto nimeää muun valmennustiimin edustusjoukkueen kauden 2013 kick-off tilaisuuden yhteydessä.

Kommentoi

  • Ei paha, Onneksi olkoon J-P!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *