Roosters 19. sijalla Europlayers rankingissa

jefumaster 27.9.2012 9:11 Ei kommentteja

Euroopan sarjoissa pelaavia joukkueita laitetaan paremmuusjärjestykseen EFAF:n, sekä Europlayers sivuston toimesta. Syyskuussa viimeksi päivitetty Europlayersin rankkaus perustuu valmentaja-arvioihin.

Molemmilla listoilla Euroopan parhaaksi joukkueeksi on arvostettu Eurobowl-voittaja Calanda Broncos Sveitsistä. Syyskuussa julkaistun Europlayers Top 24 listan kakkosena komeilee Saksan liigan Kiel Baltic Hurricanes, joka pelaa tulevana viikonloppuna GFL:n välierissä Martti Välimaan Dresden Monarcsia (11.) vastaan.

Suomalaisista joukkueista Europlayers noteeraa kaksi. Mestarijoukkue Roosters on noussut listalla sijalle 19. Kuluvan kauden paras suomalaissijoitus löytyy keväältä, jolloin Helsinki Wolverines rankattiin EFAF:n listalla kymmenenneksi. Syyskuun Europlayers-listalla Wolverinesin sijaluku on 24. Näin Suomi-Ruotsi ottelun alla on hyvä huomioida, että ruotsalaisista seuroista Carlstad Crusaders yltää listan Top kymppiin sijaluvulla 9.

Europlayers Top 24 ranking (syyskuu 2012)

1 : Calanda Broncos (Switzerland)
2 : Baltic Hurricanes (Germany)
3 : Raiffeisen Vikings (Austria)
4 : Berlin Adler (Germany)
5 : Danube Dragons (Austria)
6 : Swarco Raiders Tirol (Austria)
7 : JCL Giants Graz (Austria)
8 : Schw.Hall Unicorns (Germany)
9 : Carlstad Crusaders (Sweden)
10 : Düsseldorf Panther (Germany)
11 : Dresden Monarchs (Germany)
12 : Marburg Mercenaries (Germany)
13 : Amiens Spartiates (France)
14 : London Blitz (United Kingdom)
15 : Oslo Vikings (Norway)
16 : Berlin Rebels (Germany)
17 : Rhein-Neckar Bandits (Germany)
18 : Stuttgart Scorpions (Germany)
19 : Helsinki Roosters (Finland)
20 : Copenhagen Towers (Denmark)
21 : London Warriors (United Kingdom)
22 : Thonon Black Panthers (France)
23 : Parma Panthers (Italy)
24 : Helsinki Wolverines (Finland)

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *