Tampere Saints hakee paikkaa I-divisioonasta

Gridiron Staff 25.9.2012 11:06 2 kommenttia

Päättyneellä kaudella II-divisioonassa pelannut Tampere Saints on jättänyt virallisesti hakemuksen koskien paikkaa I-divisioonassa kaudella 2013.

Asiaa mietittiin hallituksessa sekä valmennuksen kesken hyvin tarkkaan. Lisäksi asiasta keskusteltiin seuran pelaajien kanssa viime viikkoisen vuosikokouksen yhteydessä.

– Seuran talous on vankalla pohjalla, samoin pelaajien määrä on kehittynyt positiivisesti. Pelaajien harjoittelumotivaatio ja taitotaso on myös noussut kuluneen kauden aikana paljon. Asiaa puntaroitiin monelta suunnalta ja lopulta päätimme yksimielisesti hakea paikkaa, koska näemme että joukkueella on kaikki mahdollisuudet pärjätä I-divisioonassa, Saintsin puheenjohtaja Aki Lindholm kertoi.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Teemu Majander kertoi valmennuksen mietteitä asiasta:

– Asiaa pohdittiin perusteellisesti valmentajien kesken. Lisäksi keskustelimme pelaajien kanssa. Koemme joukkueella olevan edellytykset pärjätä ylemmällä sarjatasolla, niinpä päädyimme puoltamaan hakemusta.

Lisätietoja: Aki Lindholm , 040 4175725 , aksu70@gmail.com

Kommentoi

  • Onnittelut hyvästä päätöksestä. Tuossa edellisessä kirjoituksessanihan juuri tätä toivoinkin. Tsemppiä Tampereelle hankkeessa ja katse vieläkin pitemmälle tulevaisuudessa.

  • Tänään myös Falcons on päättänyt hakea paikkaa 1-Divisoonasta. Jos molemmat Sixtarit ja Indians Vaahteraan pääsevät, olisi hyvin luontevaa, että siinä tapauksessa molemmat Falcons ja Saints nousisivat ykköseen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *