Roosters avasi siirtomarkkinat

jefumaster 22.9.2012 13:37 5 kommenttia

Mestarijoukkue Helsinki Roosters on aloittanut kauden 2013 joukkueensa rakentamisen. Ensimmäisenä vaahteraliigajoukkueena kukonpojat ovat ehtineet julkaista vahvistuksia riveihinsä.

Syyskuun 9 . päivänä joukkue julkaisi puolustuksen takamiehen, Esa Vanhojan paluun kasvattajaseuraansa. Vanhoja pelasi kauden 2012 Jyväskylä Jaguaarien riveissä keräten joukkueessaan 9. eniten taklauksia (14,5). Vanhoja kuului niiden puolustusvoimien urheilukoulussa varusmiespalvelustaan suorittaneiden jenkkifutareiden joukkoon, jotka pelasivat viime kauden Jaguaarien miehistössä.

Puolustusvoimat ovat osallisena myös Roostersin tuoreimpaan rekrytointiin. Perjantaina 21.9. julkaistun tiedotteen mukaan viime kaudella Crocodilesin linjassa pelannut Jussi Honkonen vahvistaa Roostersin linjaa kausilla 2013 ja 2014. Maanpuolustuskoulun kouluttajaksi syksyllä siirtynyt Honkonen muutti loppukesästä Helsinkiin ja valitsi joukkueekseen Roostersin.

Hiljaisen uutissyksyn aikana Gridiron odottaa mielenkiinnolla uutisia myös muiden joukkueiden off season aktiviteeteista.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi