Tomperi naimisiin, Rautamalja Falconsille

jefumaster 15.9.2012 16:57 12 kommenttia

Gridiron-sivuston luoja ja päätoimittaja Tuomo Tomperi on vihitty tänään lauantaina 15.9. avioliittoon. Rautamaljan uutisoinnin viive annetaan kollektiivisesti anteeksi Tuomolle onnittelujen kera.

Vielä kalkkiviivoille saakka vastuuntuntoinen päätoimittaja pyrki saamaan ottelun uutisioinnin ajantasaiseksi. Hääkiireiden keskeltä Tuomo ehti kommentoida tilannetta oheisesti:

“Soittelisin mielellään pelin jälkeen koutseille Hautala & Majander, mutta asia on siten, että olen juuri samaan aikaan menossa naimisiin :) Uskallan arvella, että emäntä ei katso kovin hyvällä, jos ennen kakunleikkuuta soitan pari puhelua ja päivittelen ihan nopeasti Gridironia”

Koko Gridiron network onnittelee tuoretta avioparia !!

Rautamaljan Hyvinkää Falcons – Tampere Saints lopputulos on Falconsin Twitter-päivitysten perusteella 31-17. Viimeisen neljänneksen alkuminuuteilla tamperelaiset johtivat ottelua vielä 9-17, mutta Falcons onnistui kääntämään pelin itselleen dramaattisesti parin turnoverin vauhdittamana.

Laajempi raportti aiheesta Gridironissa myöhemmin sattuneista syistä. Gridiron onnittelee myös Falconsin joukkuetta Rautamaljastaan!

Lue myös

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Onnittelut Tomperille Falconsin puolesta!

 • Onnea Tomperille myös Pyhimysten puolesta, lisäksi onnea Falconsille. Nyt sattuu ja lujaa, mutta ehkä viikon päästä päätössaunassamme helpottaa…..

 • Tuo Lööppi on väärin. Oikea järjestys olisi “Rautamalja Hyvinkäälle, Tomperi naimisiin” :) Onnea Tuomolle

 • Eikos se kuitenkin ole niin, että Falcons on historiassaan voittanut paljon suurempia pelejä kuin Rautamaljan, mutta Tomperilla on elämänsä suurin koettelemus näillä näppäimillä parhaimmillaan… Ja kyllä Tuomo varmasti oman maljansa tänään ansainnut. Toivottavasti tuore emäntä suhtautuu rakentavasti miehensä toimittaja-harrastukseenkin.

 • Piti ihan tarkistaa oliko se hymiö tuolla minun edellisen viestin lopussa…Eiköhän se Tuomollakin totuus muutaman vuoden päästä valkene tuosta koettelemuksesta :) nimimerkki yli 10v aviossa…

 • Karhun halaus Porista Tomperille!

 • Onnittelut myös omasta ja Roostersin puolesta Tuomo ja Falcons!

 • Onnea falconsille ja Tuomolle Huskiessin puolesta myös =)

 • Kyllä Tuomo on ansainnut piikkipaikan otsikossa! Onneksi olkoon!

  Kamalin jenkkifutispeli jota olen ikinä seurannut sivurajalta! Totaalinen heartstopper loppuun asti. Pauli Sekille terkkuja sairaalaan ja pikaista paranemista! P.S. Rautamalja on jo rikki! =)

 • Ja tarkennetaan nyt vielä, että on se malja vielä yhtenä kappaleena ja ilman kolhuja, mutta pientä toimintahäiriötä saattoi ilmetä, joka kyllä korjataan ensitilassa!

 • Niin ja vielä-> Jarkko Surakka, ei sattuis olemaan mitään Savon viinapullo -hommia?!? =D

  https://www.gridiron.fi/blog/2012/09/03/kuopio-steelers-neljan-sakkiin/

 • Onnea Falconsille ja Tomperille Sun cityn puolesta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *