Johnson jatkaa Roostersissa 2013-2014

Gridiron Staff 22.8.2012 8:26 Yksi kommentti

Vaahteramaljaan joukkueen johdattanut pelinrakentaja Robert Johnson jatkaa Roostersissa entistä suuremmassa roolissa.

Johnson tulee toimimaan pelaamisensa ohella myös Roostersin U17- ja U19-joukkueiden hyökkäyksen koordinaattorina sekä nuorten pelirakentajien ja laitahyökkääjien pelipaikkavalmentajana harjoituskauden aikana. Heti Vaahteramalja XXXIII:n jälkeen Robert tulee täyspäiväisesti mukaan U17 ja U19 joukkueiden harjoituksiin ja play-off sekä mitali-peleihin.

Robert Johnsonin laajaa kokemustaan tullaan hyödyntämään Football Program 2014 kehittämisessä yhteistyössä program koordinaattori Olli Jussilan kanssa.

Päävalmentaja Juha Hakala on tyytyväinen sopimukseen:

– Laadukkaan pelinrakentajan löytäminen on erittäin haastava tehtävä ja kyseisellä pelipaikalla on valtava merkitys joukkueen menestysmahdollisuuksiin. Robert Johnson on osoittanut olevansa ensiluokkainen ja yksi kautta-aikojen parhaimmista pelinrakentajista, joita Suomessa on pelannut sekä tilastojen valossa että johdattamalla joukkueensa aina isoihin peleihin vuodesta toiseen, Hakala kommentoi.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme solmittua tälle avainpelipaikalle kattavan jatkosopimuksen huippupelaajan kanssa ja saamme nauttia Robertin huippusuorituksista myös tulevina kausina 2013 ja 2014 Roostersissa. On myös erittäin merkittävää, että yksi joukkueemme korkean profiilin avainpelaajista on sitoutunut seuraan useammaksi vuodeksi eteenpäin. Robertin jatkosopimus mahdollistaa myös joukkueemme lajiharjoittelun täysipainoisemmin ympärivuoden, joka tukee erinomaisesti myös käynnissä olevaa Football Program 2014:ää.

 I was humbled and excited when the Roosters offered me a 2 year extension

Robert Johnson ei peittele innostustaan.

– I was humbled and excited when the Roosters offered me a 2 year extension to be part of the organization. I signed because I see the Roosters are going in the right direction and in the right way, Great coaches and young, talented hungry players including the juniors.

Puheenjohtaja Jarmo Lahti kertoo sopimuksen taustoista,

– Tulokset ovat kaikille nähtävissä, mitä saimme aikaan vuodessa muuttaessamme ajattelun ja harjoitusmaailmaamme kehitysohjelmatyyppiseksi. Lähdimme kehittämään kaikkia osa-alueita seurassamme. Olemme iloksemme huomanneet, että määrätietoinen suunnitelmien toteuttaminen saa hyviä asioita tapahtumaan. Iso asia on ollut valmentajien ja pelaajien sitoutuminen yhteiseen asiaan ja tavoitteisiin. Robertin suurempi rooli kehitysohjelmassa vahvistaa merkittävästi valmennustamme, Lahti valottaa.

Kehitysohjelman koordinaattori ja fysiikkavalmentaja Jussila on innoissaan Johnsonin jatkosopimuksesta,

– Robertilla on valtavasti tietoa myös fysiikkavalmennuksesta ja lajitekniikoista. Tällä kaudella hänen motivaatio ja panostaminen Roostersin ja pelaajien kehittymisen eteen on ollut 110-prosenttista. Robertin innostus ja vahva tuki meidän programmille on ollut minulle myös henkilökohtaisesti erittäin tärkeä motivaattori. Nyt hänen tuki ja innostus kanavoituu suoraa off-season harjoittelumme suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ja onhan se ihan mukava haaste yrittää tehdä Texas Techissä laitahyökkääjänä pelanneesta kaverista nopeampi!

Kommentoi

  • Hieno uutinen. Toivottavasti tämä avaa tietä pidemmille sopimuksille myös muiden kohdalla. Suomi-pelaajan kohdalla ymmärrettävää että työ tai koulu voi yllättäen viedä toiselle paikka kunnalle, mutta luulisi hieman pidempien sopimusten helpottavan myös seurojen vastuuhenkilöiden taakkaa.