Huskiesille kauden kolmas voitto

Gridiron Staff 21.8.2012 11:33 Yksi kommentti

(1-7)

07

(3-5)

10
1 2  
0 7 7
3 7 10

17.-19.8.2012

Hämeenlinna Huskies nappasi toistamiseen Päijät-Häme Panthersin päänahan tällä kaudella.

Ottelun avauspisteet nähtiin vasta ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Verneri Hellstenin johtama Huskies-hyökkäys eteni kohti Panthers-maalia. Huskies pysähtyi lopulta alle jaardin päähän maalialueesta, kun peliaikaa oli jäljellä vain kuusi sekuntia. Valmennustiimi päätyi potkumaaliyritykseen, joka onnistui ja vei Huskiesin tauolle 0-3 -vierasjohdossa.

Huskiesin Antti Merisaari kertoi joukkueen vaikeasta pelinrakentajatilanteesta.

– Pelinrakentajamme Hellsten pelasi toisen kokonaisen ottelun elämässään. Alkukaudesta meillä loukkaantui ykköspelinrakentaja, sitten kakkospelinrakentaja. Kolmospelinrakentajalla pelasimme jokusen ottelun, mutta heittopeli oli todella haasteellista hänelle. Hellsten on neljäs pelinrakentajamme tällä kaudella, Merisaari kommentoi.

– Mikään joukkue – pelaa sitten vaahteraliigaa tai divaria – ei kestä kolmen pelinrakentajan hajoamista saman kauden aikana. Mutta Venne suoriutui paineesta hienosti.

Toisella puoliajalla Huskies-puolustus lisäsi vierasjohtoa syötönkatkon palautuksella. Panthers kavensi ja pyrki ottelun lopussa ohitse, mutta Huskies-puolustus kesti.

– Puolustus kesti hienosti Panthersin rynnistyksen. Puolustuksen valmentaja Juha-Matti Jokinen teki oikeita pelivalintoja ja jätkät tottelivat, eivät sooloilleet omiaan, Merisaari kehui.

– Puolustuksesta kannattaa nostaa esiin muutama pelaajia Santtu Luukas, Elmeri Rinta-Jaskari, Aku Kattainen ja Mikko Isokääntä, joka teki meille maalin syötönkatkosta.

Vaikka Huskiesin kausi on ollutkin haasteellinen, Hämeenlinnassa ollaan tyytyväisiä saavutettuun menestykseen.

– Itse olen henkilökohtaisesti tyytyväinen tähän ekaan sarjakauteemme. Toki on paljon asioita mitä pitää kehittää. Jokaisen pelaajan fyysinen kehittyminen talven aikana. Erityisesti linjamiesten pitää kehittyä, tätä lajia on vaikea pelata jos linjassa loppuu fysiikka tai vastustajan linjat ovat huomattavasti isompia, vahvempia ja nopeampia.

– Pelillisesti pitää kehittyä joka osa alueella. Ennen kaikkea hyökkäyspeli pitää saada tasolle että olemme edes jonkinlainen uhka vastustajalle. Heittopeliä meillä ei käytännössä ollut ollenkaan, sen kanssa riittää kyllä puitavaa, Merisaari kertoi.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *