Northern Lights II:lle jälleen luovutus

Gridiron Staff 20.8.2012 10:41 3 kommenttia

(6-2)

30

(2-6)

00
1 2  
30 0 30
0 0 0

17.-19.8.2012

Oulun kakkosjoukkue luovutti sunnuntaille kaavaillun ottelunsa Vaasa Vikingsia vastaan. Mitä seuraavaksi?

Northern Lights II avasi kautensa toukokuussa luovutuksella, ja myös päätti sen kolme kuukautta myöhemmin samalla tavalla. Ailahtelevasti ja pienellä rosterilla läpi kesän pelannut joukkue ei yksinkertaisesti saanut tarpeeksi pelaajia mukaan Vaasan otteluun, joten muuta vaihtoehtoa ei jäänyt. Joukkue pyrki viimeiseen saakka kohentamaan tilannetta, mutta realiteetit tulivat lopulta vastaan. Miehiä ei yksinkertaisesti löytynyt edes yhteen kentälliseen.

Kakkosdivisioonan sarjapäällikkö Janne Halla-aho kommentoi luovutusta maanantaina.

– Oulu II:n luovutuksen seurauksia käsitellään parhaillaan, asiasta tiedotetaan mahdollisesti vielä tänään illalla.

Koska kyseessä on joukkueen toinen luovutus tällä kaudella, joukkue saatetaan sulkea kokonaan sarjasta. Sakkomaksujen lisäksi tällainen tilanne saattaisi vaikuttaa lohkon A playoff-joukkueiden runkosarjasijoituksiin negatiivisesti viime kauden Rauma Sea City Storm -tapauksen malliin.

Kommentoi

  • Toivottavasti asiaa ei vain haudata ja sanktioista sekä sakkojen suuruudesta informoidaan. Jos todella halutaan että sakoilla ja sanktioilla halutaan ns. pelottaa seurat oikealla tielle toiminnan suhteen tulee niiden olla kaikkien tiedossa.
    Kiitos.

  • mikähän oululaisia vaivaa, perustaa nyt kakkosjoukkue kun ei edustukseenkaan riitä pelaajia.nyt järkeä taas tuohon touhuun ja paluu maanpinnalle.

  • Noh, kannattaa muistaa että kakkosjoukkueeseen tuli liiton puolesta sitoutua jo talvella. Varmasti Oulussa on palattu maan pinnalle jo aikoja sitten, mutta minkäs teet.

    Virheitä on kyllä tehty. Katsotaan, miten seura reagoi.