Wolverines Vaahteramaljaan!

Gridiron Staff 18.8.2012 17:55 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines on selvittänyt tiensä tämän kaudan finaaliotteluun päihittämällä viime kauden malliin välierässä Porvoon Butchersin.

Ottelun loppulukemat olivat 35-16 Wolverinesille. Butchersin hyvä taistelu ei lopulta riittänyt Cedric Johnsonin urotekojen edessä. Pelinrakentaja Johnson juoksi kolmannen neljänneksen lopussa 99-jaardisen juoksumaalin ja ratkaisi näin käytännössä ottelun isännille. Wolverines pääsee puolustamaan viime kauden mestaruuttaan Vaahteramaljaan myös tänä vuonna.

Viimeisellä neljänneksellä Stephen Stokes ja Janne Kalpion jalka veivät Wolverinesin 35-10 -johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä reilut kahdeksan minuuttia. Butchers vastasi hyvällä hyökkäysvuorolla, jonka aikana Mackenzie McGrady löysi Micky Kyein useampaan kertaan. Hyökkäysvuoro päättyi lopulta heittomaaliin Kyeille. Ottelun loppu oli kuitenkin enemmän tai vähemmän kosmetiikkaa viimeistään siinä vaiheessa, kun Butchersin lyhyt avauspotku epäonnistui.

Välieräottelu pysyi näennäisen tasaisena pitkälle toiselle puoliajalla saakka. Porvoon Imjackin tehdessä tilanteeksi 14-10 Porvoolla oli mahdollisuutensa jopa ottelun voittoon. Pysäytyksen sijaan joukkue päästi kuitenkin Cedric Johnsonin tekemään pahojaan ja ratkaisemaan ottelun. Kaksi suurta virhettä maksoivat Butchersille ottelun voiton. Joukkueen hyökkäyspeli ei yksinkertaisesti pystynyt kilpailemaan Wolverinesin kanssa samaan tahtiin – niin vahvasti Wolverinesin puolustus ottelussa pelasi.

Wolverinesin tuleva vastustaja selviää sunnuntain ottelussa, jossa kohtaavat Seinäjoki Crocodiles ja Helsinki Roosters.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *