Helsinki 69ers divarin mestaruuteen

Gridiron Staff 18.8.2012 20:43 3 kommenttia

(9-3)

43

(7-5)

10
1 2  
13 30 43
3 7 10

18.08.2012 klo 18:00 Helsinki

© Felt Fotografi/Lari Järnefelt.

Helsinki 69ers on voittanut Kouvola Indiansin tämän kauden Spagettimaljassa lukemin 43-10 (13-3).

Verrattain tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen 69ers sai koneensa lopullisesti kulkemaan ja ratkaisi ottelun vahvalla kolmannella neljänneksellä. Viimeisen jakson alkaessa kotijohto oli jo 36-3. Neljäs neljännes olikin käytännössä kosmetiikkaa, ja pian joukkue voitiinkin julistaa 30:n Spagettimaljan voittajaksi. Divisioonan mestaruus on pitkään Spagettimaljaa jahdanneelle helsinkiläisjoukkueelle seurahistorian ensimmäinen.

69ers aloitti kauden alle odotusten. Vaikka avausottelussa paikallisvastustaja East City Giants kaatuikin 99-0, seuraavat neljä ottelua eivät tarjonneet juuri hurrattavaa. Viiden pelatun ottelun jälkeen joukkue majaili vain kahdessa voitossa, eikä tulevia pudotuspelivastustajia vastaan oltu otettu vielä voiton voittoa. Kesäkuun lopun Indians-tappion jälkeen 69ers sai kuitenkin peliään paremmin ja paremmin toimimaan. Mestaruusottelun voitto olikin joukkueelle jo seitsemäs perättäinen. Välierässä joukkue onnistui kukistamaan Nokia Ghosthuntersin niukasti 28-23. Finaaliottelussa Indians pysyi pitkään iskuetäisyydellä, mutta ei lopulta pystynyt vastaamaan 69ersin tykitykseen hyökkäyksessä.

Gridiron onnittelee Helsinki 69ersia Spagettimaljan 2012 voitosta!

Otteluraporttia täydennetään viikonlopun aikana.

Avatar

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Nesi ei saannu sadatta spakuvoittoaan siis. Toivottavasti Turussa juhlittiin silti tänään turhaan ;)

  • Juttuun lisätty Lari Järnefeltin ottamia kuvia.

  • Ei täällä Turussa mitään olla juhlittu, mutta onnea 69ersille joka tapauksessa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *