Roosters lepuutti – Butchers voittoon

Gridiron Staff 14.8.2012 9:45 2 kommenttia

(7-3)

14

(5-5)

26
1 2  
0 14 14
19 7 26

13.08.2012 klo 18:00 Helsinki

Helsinki Roosters antoi pelinrakentaja Robert Johnsonille harvinaisen lepovuoron pelipäivänä.

Ottelusta näki, ettei lopputuloksella ollut suurempaa merkitystä kummallekaan joukkueelle. Roostersin pelinrakentajana pelannut nuori Otso Flinkman aloitti kohtuullisesti, mutta ei pystynyt lopulta liikuttamaan Roosters-hyökkäystä tehokkaasti. Butchers karkasi puolustuksen kahdella maalilla johtoon ensimmäisellä puoliajalla ja kesti Roostersin toisen puoliajan rynnistyksen.

Maanantain Roosters muistutti varsin vähän aiemmin kaudella nähtyä punakonetta. Johnsonin lisäksi Roosters lepuutti monia muitakin avainpelaajiaan ottelun edetessä. Pelillisesti maanantain ottelu ei tarjonnut suuria elämyksiä.

Butchers nousee näin voitolla viiteen voittoon ja viiteen tappioon, mikä alkukauden kolmen perättäisen tappion jälkeen on varsin mallikas suoritus. Vastaan välierissä asettuu puolustava mestari Helsinki Wolverines. Roosters kohtaa Seinäjoki Crocodilesin vieraissa.

Lue myös

Kommentoi

  • Anteeksi, mutta peli pelattiin maanantaina. Ja Roosters siis lepuutti avainpelajiaan pelin edetessä, eikä suinkaan peluuttanut, kuten artikkeliin on lipsahtanut.

  • Ollaas nyt rehellisiä.. Roosters peluutti kahta kuuppaa, molemmat olivat aika luokattomia Flinkmanin muutamaa väläytystä lukuunottamatta. Intereitä, fumbleja jne. Vaikka Roosters säästeli oli silti idioottimoista pelata noin huono peli. Lähtökohdat välierään on 35-7 crocoille. (Koska RoJo on rikki, heittokäden solisluu ei oo kunnossa)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *