Saints jatkoi voittokulkuaan Salossa

Gridiron Staff 13.8.2012 12:00 Yksi kommentti

(2-5)

08

(7-0)

56
1 2  
0 8 8
35 21 56

11.-12.8.2012

C-lohkon ykkösjoukkue otti jo seitsemännen voittonsa seitsemässä ottelussa kukistamalla Salo Scorpionsin sunnuntai-iltana.

Saints oli jo aiemmin varmistanut lohkonsa ykkössijan, joten joukkueella ei jatkopelejä ajatellen ollut juurikaan panosta. Kuopio Steelersin jatkaessa puhtaalla pelillä lauantain voitollaan Tampereella tiedettiin Saintsin päätyvän liki varmasti koko sarjan kolmanneksi Scorpions-ottelun lopputuloksesta huolimatta. Tällä kaudella vaikuttaakin siltä, että kaikkien kolmen lohkon ykköset pelaavat tappiottoman runkosarjan. Scorpionsin pudotuspelipaikka oli myös menetetty jo ennen ottelua Wolverines II:n kaataessa Raisio Oakmenin.

Pieni panos ei kuitenkaan haitannut tamperelaisjoukkuetta sunnuntain ottelussa. Joukkueiden edellisen kohtaamisen malliin joukkue vyöryi Scorpionsin yli ottaen jo puoliajalle mentäessä viiden maalin johdon. Ensimmäisellä puoliajalla Saints sai apua erikoisjoukkueilta ja puolustukselta. Paavo Pennanen palautti lentopotkun maaliin ja aivan puoliajan loppuhetkillä Lauri Anttila nappasi syötönkatkon aivan tamperelaismaalin suulla ja palautti palloa liki 100 jaardia toiseen päähän.

Toisella puoliajalla pistetehtailu hieman hidastui, mutta ottelun voitosta Scorpions ei päässyt enää haastamaan. Maalinteossa Scorpions kuitenkin onnistui blokatun lentopotkun jälkeen.

Molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä yksi runkosarjaottelu ensi viikonloppuna. Tampere Saints jatkaa mitä todennäköisimmin pelejään pudotuspelien Wild Card -viikonloppuna kuunvaihteessa. Tuleva vastustaja on liki varmasti Mikkeli Bouncers tai Helsinki Wolverines II. Vastustaja määräytyy viimeisen kierroksen ottelussa, jossa Bouncers kohtaa Hyvinkää Falconsin.

Lue myös

Kommentoi