Rajaritarit lohkokolmosiksi

Gridiron Staff 13.8.2012 11:34 2 kommenttia

(2-5)

00

(3-5)

12
1 2  
0 0 0
6 6 12

11.-12.8.2012

Nuori Lappeenrannan joukkue taisteli lopulta B-lohkon kolmanneksi kukistamalla Hämeenlinna Huskiesin 0-12.

Lähes juniorijoukkueella kautensa pelannut Rajaritarit sai kahdeksasta ottelusta kolme voittoa. Lisäksi kaksi otteluista päättyi ainoastaan kahden pisteen tappioihin. Voitollaan Ritarit sijoittui lohkossaan kolmanneksi.

Rajaritarit pääsi harjoittelemaan kaksi viikkoa viimeistä ottelua varten. Valmistautuminen oli onnistunut, sillä ottelu kääntyi Ritareille erityisesti pallovarmuuden ja monipuolisemman pelivalikoiman ansiosta.

Pelin tapahtumat olivat varsin tasaisia, mutta toisella ja kolmannella neljänneksellä Ritarihyökkäys onnistui pelinrakentaja Juho Väisäsen heitoilla ja Aatu Suhosen 30 jaardin rajulla juoksulla murtamaan Huskies-puolustuksen. Väisänen muisti kuitenkin kehua myös vastustajaa ottelun jälkeen.

– Täytyy nostaa hattua Hämeenlinnalle. Heidän puolustuksensa pelasi erittäin kovaa, ja ihme, etteivät he ole saaneet enempää voittoja, pelinrakentaja kommentoi.

Ottelun kulusta voi lukea lisää Rajaritarien omasta otteluraportista.

Lue myös

Kommentoi

  • Huskien puolustus on ihan kelvollinen, mutta syy voittojen vähyyteen löytyy kun kurkkaa sarjataulukkoon. 19 tehtyä pistettä kertoo hyökkäyksen tehottomuudesta. Ensi kaudella jo uusi vaihde silmässä, eikös vaan? ;-)

  • Kellään kuvia ottelusta? :)