Wolverines II jatkaa pudotuspeleihin

Gridiron Staff 12.8.2012 9:11 2 kommenttia

(5-3)

18

(2-5)

07
1 2  
6 12 18
7 0 7

11.-12.8.2012

Sarjan keskivaiheilla kompuroinut Wolverines II jatkaa pudotuspeleihin joukkueen kukistettua Raisio Oakmenin.

Ottelun suurimmasta yllätyksestä vastasi kuitenkin Oakmen, joka peluutti tuoretta vahvistusta Arttu Koivistoa pelinrakentajan paikalla. Artturi Koivisto aloitti Raision pelinrakentajana. Koivisto heitti maalin Tomi Prittiselle, mutta muuten vierasjoukkueen ilonaiheet olivat vähissä. Puoliajan niukka johto vaihtui toisen puoliajan pettymykseen. Oakmen olisi tarvinnut pudotuspelihaaveitaan ajatellen yhdeksän pisteen voiton, mutta jäi lopulta kotijoukkueen jalkoihin lukemin 18-7. Lisää ottelun tapahtumista voi lukea vierasjoukkueen kotisivuilta.

Tulos tietää sitä, että lohkon kakkonen Wolverines II matkaa kuin matkaakin pudotuspeleihin. Joukkueen vastus puolivälierävaiheessa on todennäköisesti joko Tampere Saints tai Vaasa Vikings. Pudotuspelit alkavat syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lue myös

Kommentoi

  • Tuotanoin, pieni korjaus juttuun. Vaikka Arttu aikamoinen moniosaaja onkin, niin eipä kuitenkaan pelannut pelinrakentajana. Arttu kirmasi TE:nä, “kakkospelinrakentaja” Artturi Koiviston heittojen perässä.

  • Kiitos korjauksesta. Kyseessä oli toimittajan lukutaidottomuudesta johtuva virhe. Otetaan täysi vastuu :)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *