Butchers ja Roosters kohtaavat maanantaina

Gridiron Staff 12.8.2012 12:09 Ei kommentteja

(7-2)

(4-5)

13.08.2012 klo 18:00 Helsinki

Runkosarjan kolmoseksi liki varmuudella jäävä Roosters pelaa maanantaina panoksetta. Entä välieräpaikkaan tarrannut Butchers?

Viime kauden katastrofista erittäin nopeasti selvinnyt Roosters on noussut kohinalla takaisin sarjan kärkikamppailuun. Roostersin joukkueen ydin oli viime kaudellakin laadukas, mutta useammastakin syystä jotain jäi puuttumaan. Joukkueen valmistautuminen tähän kauteen sujui äärimmäisen hyvin, ja joukkue asteleekin kauden todennäköisesti viimeiseen kotiotteluunsa seitsemällä voitolla ja vain kahdella tappiolla. Ottelun lopputuloksesta riippumatta ei Roosters voi kolmatta sijaa enää menettää. Kotietuun on olemassa pieni mahdollisuus, mutta se edellyttäisi sarjajumbo Trojansin voittoa mestarisuosikki Wolverinesista.

Butchersin tilanne ennen sunnuntain kamppailuja on lähinnä odottava. Ellei yllätyksiä tapahdu, Porvoo varmistaa todennäköisesti pudotuspelipaikkansa jo ennen maanantain ottelua. Jos näin käy, joukkueen ei välttämättä tarvitse voitosta kynsin ja hampain taistella. Butchers haluaa muiden joukkueiden tapaan varmasti ensisijaisesti keskittyä pudotuspelivaiheeseen mahdollisimman terveenä. Jos kuitenkin “ihme” tapahtuu ja TAFT ja Northern Lights sunnuntaina voittavat, Butchers on Roostersia vastaan pakkovoiton edessä.

Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Roosters oli selvästi parempi. Butchersin turhautuminen näkyi selkeästi, ja joukkue päättikin ottelun jälkeen lähettää pelinrakentaja Ray Wagnerin aikaistetulle kesälomalle. Ranskasta palannut Mackenzie McGrady on johdattanut joukkueen sittemmin neljään voittoon ja vain kahteen tappioon. Suosikkijoukkue Crocodilesin Butchers laittoi Porvoossa lisäksi erittäin tiukille taipuen kuitenkin lopulta jatkoajalla. Jos pudotuspelipaikka menee Porvooseen, kuten yleisesti odotetaan, joukkue saisi välierissä vastaansa Helsinki Wolverinesin, jolle joukkue hävisi kuitenkin McGradyn kanssakin 40 pisteellä.

Roosters menetti kotiedun viime viikonlopun Seinäjoki-kamppailussa, ja odotteleekin nyt kuumeisesti todennäköistä uusintaottelua Pohjanmaalla välierävaiheessa. Riippumatta Butchersin tilanteesta Roostersia kiinnostaa varmastikin ensisijaisesti maanantain ottelusta selviäminen terveenä. Kyljelleen Roosters ei varmastikaan aio silti kellahtaa, joten Velodromilla nähdään panoksista riippumatta epäilemättä jälleen tasokas kamppailu, kun rakkaat viholliset Roosters ja Butchers kohtaavat klo 18.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *