Pirates kauden kolmanteen voittoon

Gridiron Staff 11.8.2012 18:15 Ei kommentteja

(1-7)

00

(3-4)

39
1 2  
0 0 0
32 7 39

11.-12.8.2012

Jyväskylä Pirates otti kolmannen voittonsa tällä kaudella Joensuussa.

Lohkon A viimeiseksi jäävä Joensuu Wolves ei lopulta onnistunut ottamaan pelaamalla lainkaan voittoja tällä kaudella. Virallisiin pöytäkirjoihin joukkueelle merkataan vain yksi pistesuoritus, kun joukkue onnistui maalinteossa Vaasa Vikingsia vastaan. Wolves päätti kautensa lauantaina.

Jyväskylä Pirates jäi tällä kaudella selvästi lohkon kärkijoukkueiden Vaasan ja Kuopion varjoon. Lisäksi joukkue kärsi tappion Oulu Northern Lights II:lle kesäkuussa. Joukkueen heittopainotteinen peli olisi saattanut toisessa lohkossa riittää taisteluun pudotuspelipaikasta, mutta ainakin toistaiseksi Kuopion ja Vaasan taso oli keskisuomalaisille liikaa.

Pirates kohtaa vielä viimeisellä kierroksella Kuopio Steelersin kotonaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *