Indians lasketteli helppoon voittoon

Gridiron Staff 5.8.2012 15:41 Yksi kommentti

(2-8)

07

(6-4)

52
1 2  
7 0 7
39 13 52

04.08.2012 klo 16:00 Sipoo

Edes Lucas Coxin säästely ei auttanut Bulldogsin kouvolalaisjoukkueen käsittelyssä.

Pudotuspeleihin keskittyä Kouvola Indians haki voiton kautensa päättäneestä Sipoo Bulldogsista lauantaina lukemin 7-52. Varsinaisena työjuhtana aiempina viikkoina käytetty amerikkalaisvahvistus Lucas Cox nähtiin joukkueen lentopotkaisijana, mutta muuta mieheltä ei lauantaina pyydetty. Jukka Lautamatin pyörittämä kouvolalaishyökkäys luotti viime viikosta poiketen vahvasti heittoon alivoimaista Bulldogsia vastaan. Paremmin laiturina tunnettu Lautamatti linkosi 331 jaardia ja neljä touchdownia. Pääasiallisina tuholaisina toimivat Mikko Lautamatti ja Jussi Kähönen, jotka vastasivat yhteensä 298 jaardista ja neljästä maalista. Indians pystyi myös sekoittamaan peliinsä juoksua hyvinkin tehokkaasti. Lautamatin neljän heitetyn maalin lisäksi mies juoks 103 jaardia ja kolme touchdownia. Myös Joonas Koivisto juoksi yli 100 jaardia vierasjoukkueelle.

Bulldogsin hyökkäyspeli ei ottanut tuulta alleen Indiansia vastaan. Joukkueen ainoa maali syntyi erikoispeleistä – hyökkäyksessä joukkueen pelistä ei liikaa hurrattavaa löytynyt. Indiansin tuore vahvistus Andrew Horn esiintyi ottelussa edukseen Indians-puolustuksessa.

Bulldogsin kausi päättyi tähän, mutta Indians jatkaa vielä sarjan pudotuspeleihin. Indians kohtaa runkosarjan ykkösen Pori Bearsin ensi viikon lauantaina Porissa.

Lue myös