Lappeenrannan Väisäselle kahden vuoden sopimus

Gridiron Staff 3.8.2012 18:05 3 kommenttia

Rajaritarit on aloittanut joukkueen rakentamisen kaudelle 2013. Ensimmäisenä joukkueen pelaajana varmisti nuori pelinrakentaja Juho Väisänen pelaamisensa Rajaritareissa.

Kausi on edelleen kesken, mutta ajatukset ovat jo tulevaisuudessa. Tavoitteena on pelata II-divisioonan kärjessä kaudella 2013. Juho Väisänen on pelannut muutamia otteluita jo Vaahteraliigassakin, ja miehen taidot tunnetaan muuallakin. Kauden avausottelussa Mikkelissä Väisänen syötti 27 onnistunutta heittoa peräkkäin ensimmäisellä puoliajalla.

Juho Väisänen, kahden vuoden sopimus. Miksi näin pitkä sopimus?

– Opiskelen seuraavat kaksi vuotta Lappeenrannassa. On sekä ajallisesti, että pelaamisen kannalta järkevää palata Lappeenrannassa seuraavat kaksi vuotta. Joukkue on menossa eteenpäin, ja meillä on tulevaisuuden pelaajia, joten pelaan voittavassa joukkeessa.

Kausi ei ole mennyt aivan nappiin, miksi?

– Syitä on monia. Meillä on ollut loukkaantumisia, varusmiespalvelua ja työesteitä, jotka ovat pahoin vaikuttaneet otteluun valmistautumiseen. Lisäksi olemme joutuneet pelaamaan poikkeuksellisen pienillä kokoonpanoilla monta ottelua. Ne ovat kuitenkin takanapäin, ja perusilme joukkueessa on ollut hyvä.

Rajaritareilla on nuori joukkue, kuinka näet kauden 2013?

– Meillä on suunta ylös. Ensimmäinen kausi miesten tasolla lähes junnujoukkueella on takana, joten ensi kaudella joukkueemme tulee kaksinverroin kovemmin. Lisäksi joukkueen puuhamies, Timo Kauppi, on suunnittelemassa valmennusta ja harjoittelua. Tavoitteena on pelata II-divisioonan kärjessä.

Juho Väisänen, onko Rajaritareille tulossa vahvistuksia ensi kaudelle?

– Ei mitään varmaa ole tiedossa. Ehkä muutamia pelaajia on palaamassa, mutta siitä myöhemmin. Onneksi meille on tulossa muiden lajien urheilijoita, joista saadaan jo ensi kesäksi kovia pelimiehiä hyvässä valmennuksessa.

Tavoitteet kauempana

– Ensimmäisenä on ohjelmassa kauden päättäminen voittoon Hämeenlinnassa ensi viikonloppuna. Olemme kuitenkin jo pohtimassa ensi kauden toimintaa, ja tavoitteemme on ensi kaudella pelata II-divisioonan kärjessä. Juho Väisänen on ylivoimainen pelinrakentaja tälle tasolle, ja hänen ja muutamien nuorten laitureiden avulla pystymme varmasti nostamaan heittopelin hyvälle tasolle. Juhon kaltaisen, asenteeltaan kovan taitopelaajan kanssa on hyvä rakentaa uutta Ritarijoukkuetta, kertoo Rajaritareiden va. varapuheenjohtaja Timo Kauppi.

– Olemme rakentamassa uutta sukupolvea Rajaritareihin. Nuori joukkue on pelannut ensimmäisen kauden miesten tasolla, ja pelannut olosuhteisiin nähden hyvin. Seuraava talvi tulee olemaan joukkueelle tasokkaan, säännöllisen ja tavoitteellisen harjoittelun aikaa, sanoo Kauppi.

– Organisaation rakentaminen on myös tapetilla. Ensi kauden alkuun mennessä saamme taloutemme nollatilanteeseen, ja toivottavasti myös taustaorganisaation positiiviseen toimintakuntoon.

Kommentoi

  • Golden arm <3

  • Tervetuloa Hämeenlinnaan!

  • Siistii ettulee suomikuuppia!