Henri Myöhänen takaisin punapaitaan

Tuomo Tomperi 3.8.2012 16:01 Yksi kommentti

Maajoukkuelaituri Myöhänen aikaistaa paluutaan ja liittyy Roostersin vahvuuteen välittömästi.

Yksi 2000-luvun parhaista laitahyökkääjistä edusti Roostersia vielä viime kaudella. Myöhäsen tavoitteena oli alunperin pitää välivuosi, ja keskittyä ensi kauteen sekä vuoden 2014 EM-kisoihin. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet. Myöhänen kommentoi aikaistamaansa paluuta Roostersin kotisivuilla.

– Haastava viimekausi, joka oli 13.kauteni liigassa, oli henkisesti todella rankka treenien, työn ja opiskelujen loppuun saattamisen johdosta. Nyt koulut on käyty loppuun, duunit kuviot kunnossa ja viime off-seasonilla toteutetun maailmanympäri surffireissun jälkeen akut on ladattu. Halu sekä motivaatio päästä takaisin pelikentille jo nyt ovat kovat.
Palasin Suomeen alkukesästä mutta koska lainelautailu ja fudistreenit ovat aika erilaista harjoittelua käytin alkukauden kovaan fysiikka harjoitteluun päästäkseni takaisin ”liiga kuntoon, Myöhänen kertoo.

– Aluksi ajattelin pitää koko kauden ”välivuotta” ja tähdätä ensi kauteen sekä vuoden 2014 EM-kisoihin. Mutta harjoittelu on tuonut tulosta, kroppa ja etenkin jalat tuntuvat hyvältä ja vauhti alkaa olemaan kohdillaan, joten aikaistin paluutani. Roostersin treeneissä on hyvä meininki päällä ja tuttuun porukaan oli helppo tulla takaisin.

Hyökkäyksen koordinaattori Atte Kniivilä on tyytyväinen Henri Myöhäsen päätökseen liittyä kehitysohjelmaan jo nyt.

– Kokemuksellaan Hena vahvistaa hyvin meidän laadukasta laittahyökkääjäosastoa. Saamme hänen vahvuuksien myötä mukavasti lisää optioita loppukaudelle. Hena kovat tavoitteet ovat hyvin linjassa meidän kehitysohjelman kanssa, Kniivilä kehuu.

Kommentoi

  • Surf-lomalta on hyvä palata surfaamaan vastustajan puolustajien sekaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *