Ghosthunters valmistautuu pudotuspeleihin

Gridiron Staff 3.8.2012 7:37 Ei kommentteja

(0-9)

(6-3)

04.08.2012 klo 16:00 Helsinki

Nokia Ghosthunters päättää runkosarjan East City Giantsin vieraana Velodromilla. Onko osoite sama myös välierävaiheessa?

East City Giantsin lisäksi divisioonajoukkueista myös Helsinki 69ers jakaa Käpylässä sijaitsevan kotikentän. Ghosthunters kohtaa 69ersin joka tapauksessa ensi viikon välierissä. 69ersin omasta ottelusta Pori Bearsia vastaan riippuu, pelataanko välierä Helsingissä vai Nokialla.

Mahdollinen toinen vierailu saattaa osoittautua haasteelliseksi, mutta tästä ottelusta kaikki odottavat nokialaisten näytöstä. Ennen kahden viime viikonlopun tappioita Ghosthunters ratsasti kuuden ottelun voittoputkessa. East City Giants kaatui kesäkuussa Nokialla 74-0. Aivan samanlaisia lukemia tuskin lauantain nähdään, sillä Ghosthunters epäilemättä haluaa säästää pelaajiaan pudotuspeleihin. Voikin olla, että joukkue pyrkii peluuttamaan pelaajiaan mahdollisimman tasaisesti. Pienet kolhut on järkevää parannella kuntoon tällä viikolla, mikäli se on mahdollista.

Gridiron kävi läpi East City Giantsin tulosten puolesta apeasti sujunutta kautta viikko sitten. Nyt joukkueen päättäessä kautensa suurin osa pelaajista heittää ainakin hetkeksi hyvästit divisioonatasolle – pelaahan ECG ensi kaudella jälleen kakkosessa. Talvikautta ajatellen on mielenkiintoista tarkkailla, kuinka moni joukkueen tämän kauden pelaajista siirtyy ensi kaudeksi toisiin, divisioona- tai liigatasolla pelaaviin joukkueisiin. Joukkueella on kuitenkin hyviä yksilöitä, vaikkei joukkueen kokonaismenestys mairittelekaan.

Lauantain ottelussa East City Giantsille tarjoutuu mahdollisuus osoittaa, että joukkue pelaa kauden loppuun tosissaan. Kauden viimeisessä ottelussa ei tarvitse itseään säästellä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *