Kakkosen ainoa ottelu Hyvinkäällä

Gridiron Staff 2.8.2012 10:14 2 kommenttia

(6-0)

(1-5)

04.08.2012 klo 14:00 Hyvinkää

Falcons ja Panthers kohtaavat kakkosen viikon ainoassa ottelussa lauantaina Hyvinkäällä. Vetonaulaa edeltää E-juniorien ottelu.

Ottelusta on lupa odottaa jälleen kerran kotijoukkueen näytöstä. Falcons avasi kautensa Lahdessa ja haki tuolloin 0–57 voiton. Joukkueiden välinen tasoero kauden avauksessa oli hyvin selvä ja realistisesti on vaikea uskoa, että lahtelaiset pystyvat antamaan lauantaina kunnon vastuksen voitosta voittoon liitävälle haukkaryhmalle.

Panthers on pystynyt nappaamaan kuudesta ottelusta yhden voiton, kun se kaatoi kotonaan Lappeenrannan Rajaritarit kesäkuun alkupuolella. Panthersilla on ollut mahdollisuuksia pariin muuhunkin voittoon, mutta tiukasta yrityksestä huolimatta sarjapisteitä ei ole ole ropissut. Joukkue lähtee lauantaina haastajan asemasta lohkon ylivoimaista ykköstä Falconsia vastaan.

Urheilussa kaikki on kuitenkin mahdollista, joten varmaa on tässä vaiheessa ainoastaan se, että kotijoukkue lähtee jatkamaan voittoputkeaan kovalla asenteella. Falconsin kuuden ottelun voittoputki on tällä hetkellä maan pisin. Kotivoittojen putki joukkueella on tällä hetkellä kahdeksan. Viime vuonna jenkkifutiskartalla ilmestynyt Falcons ei ole itseasiassa hävinnyt kotikentällään koskaan sitten vuoden 2009.

Falconsin edustusjoukkueen ottelu ei ole kuitenkaan ainut katsomisen arvoinen kokonaisuus.

Lauantaina kello 14.00 alkava edustusjoukkueen ottelu ei ole kuitenkaan ainut katsomisen arvoinen kokonaisuus, sillä paikalle kannattaa saapua poikkeuksellisesti viimeistään kello 13.00. Tuolloin potkaistaan käyntiin E-junioreiden ottelu Sipoo Bulldogs/Hyvinkää Falcons vastaan Kouvola Indians. Sipoon riveissä pelaa useita hyvinkäälaisiä nuoria lupauksia, joten toivottavasti paikalle saadaan suuri määrä kannattajia.

Paikalle saapuu myös paikallisen jenkkiauto- seka moottoripyöräkerhon harrastajia kulkuneuvoineen, joten yleisölle on tavallista enemmän tarjottavaa. Kaikki tämä edelleen vapaaehtoista sisäänpääsymaksua vastaan.

Tervetuloa viettämään vauhdikasta lauantai-iltapäivää Hyvinkään Perttulaan!

Kommentoi