Wolverines vahvistaa takakenttäänsä

Gridiron Staff 30.7.2012 12:37 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines on palkannut loppukaudeksi kanadalaisen Alexander Hoadin.

SAJL tiedotti Hoadin sopimuksesta hetki sitten. Pelaajalla on kokemusta Kanadan maajoukkueen lisäksi myös eurooppalaisen jenkkifutiksen huipulta Swarco Raidersista. Hoad on Euro Bowl -voittaja.

Hoadilla on Europlayersin mukaan myös Yhdistyneen kuningaskunnan passi. Sivustolla Alexander luonnehtii itseään monipuoliseksi atleettiseksi ja nopeaksi corner backiksi, joka tekee varmoja taklauksia. Varreltaan 176 senttinen kanukki on pelannut historiansa aikana myös hyökkäyksen puolella. Profiilinsa mukaan WR-tehtävät luonnistuvat, mutta High School uransa aikana Hoad on pelannut myös keskushyökkääjän paikalla. Yliopistourallaan Kanadassa potkunpalauttajan tehtävät kuuluivat 26-vuotiaan pelimiehen arkeen.

– Ensisijaisesti kaveri tulee helpottamaan puolustuksen takakentän loukkaantumisia.

Peetja Mannila viittaa viime peleissä loukkaantuneiden avaavien corner-backien, Hannu Aboncen ja Ric Hennessyn vammoihin. Omien sanojensa mukaan ”DB-marketissa” käyneen manageri Mannilan mukaan kahden passin mies saapuu Suomeen perjantaina, mutta on vielä epävarmaa tuleeko kanadalainen saamaan ensi kosketuksensa Vaahteraliigaan Northern Lightsia vastaan Castrenin kentällä Oulussa lauantaina.

Wolvomanageri haluaa myös korjata esillä olleen virheen Hoadin historiasta:

– Hoad EI ole pelannut Swarco Raidersissa 2011, jos näin olisi ei kaveria voitaisi siirtosääntöjen mukaan tänne tuoda

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *