Vikings paransi avauskierroksesta – Pirates kaatui 79-0

Gridiron Staff 30.7.2012 11:45 Ei kommentteja

(5-1)

79

(2-4)

00
1 2  
42 37 79
0 0 0

28.-29.7.2012

Kauden avauskierroksella voiton lukemin 14-26 vienyt vaasalaisjoukkue ei antanut Jyväskylä Piratesin yllättää toistamiseen.

Kohutulla tuomiolla lohkon piikkipaikan Kuopio Steelersille menettänyt Vikings halusi näyttää, että pelikentällä joukkue on edelleen rautaa. Lauantaina joukkueella toimi niin juoksu kuin heittokin. Lohkovoitto on näin ollen tuomitusta Steelers-tappiosta huolimatta edelleen mahdollinen. Viime aikojen kohu ei ole selvästikään vaikuttanut vahvaan vaasalaisjoukkueeseen kentällä. Sunnuntain ottelussa joukkue teki kentällä mitä tahtoi ratkaisten ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Palosaaren kentälle ottelua seuraamaan saapuneelle yleisölle kotijoukkueen otteet olivat varmasti mieleen.

Ensi viikonloppuna II-divisioona huilaa, mutta kahden viikon kuluttua A-lohkossa nähdään odotettu kamppailu, jossa Kuopio Steelers isännöi Vikingsia lohkon kärkikamppailussa. Joukkueet ovat koko kauden olleet huomattavasti lohkon muita joukkueita edellä kaikilla pelin osa-alueilla. Pelikentällä vaasalaisten 9-6 -voittoon päättynyt ensimmäinen kohtaaminen lupailee tiukkaa kamppailua myös Kuopiossa. Erikoisesti molemmat joukkueet lähtevät otteluun identtiset 79-0 -voitot allaan.

Vikings pelaa kolmen viikon päästä runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, jossa vastaan asettuu Oulu Northern Lights II.

Kommentoi