69ersille selvä voitto Sipoossa

Gridiron Staff 30.7.2012 10:18 Ei kommentteja

(2-7)

00

(6-3)

57
1 2 3 4  
0 0 0 0 0
13 16 21 7 57

28.07.2012 klo 16:00 Sipoo

Pelinrakentaja Jason Thomas johdatti Helsinki 69ersin 57-0 -voittoon Sipoo Bulldogsista.

Joukkueiden aiemmasta kohtaamisesta poiketen 69ers sai lauantain ottelussa myös hyökkäyspelinsä toimimaan. Donnie Avant viimeisteli kolme maalia. Kahden maalin miehiä olivat Jason Thomas ja Charles McCrea. Thomas ja McCrea myös heittivät maalin mieheen. Bulldogsilla oli ottelun alussa mahdollisuutensa, kun joukkue selvisi aina 69ersin neljän jaardin linjalle. Maalia joukkue ei kuitenkaan saanut puserrettua, ja 69ers meni nopeasti menojaan Bulldogsin taistelusta huolimatta.

Bulldogsin tappion myötä joukkueen lopullinen sarjasijoitus tällä kaudella on viides ennen kauden päättävää kotiottelua Kouvola Indiansia vastaan. Joukkue onnistui kahdesti kukistamaan sarjanousija East City Giantsin. Lähellä oltiin myös muita joukkueita vastaan, mutta tiukatkin ottelut kääntyivät viimeistään toisella puoliajalla vastustajan hyväksi. Pelinrakentaja Reed Gottulan johtama Bulldogs-hyökkäys on ajoittain ollut varsin vaarallinen, mutta joukkueen leveys ei tällä kaudella riittänyt taistelemaan pudotuspelipaikasta.

69ersille voitto yhdistettynä Nokia Ghosthuntersin tappioon Kouvola Indiansille tietää sitä, että voitolla Pori Bearsista runkosarjan viimeisellä kierroksella joukkue voi nousta runkosarjan kakkoseksi ja saavuttaa siten kotiedun välierävaiheeseen. Joukkue kohtaa elokuun pudotuspeleissä joka tapauksessa juuri Ghosthuntersin, vieraissa tai kotona.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *