Lights II:lle selkäsauna Jyväskylässä

Tuomo Tomperi 23.7.2012 19:02 Yksi kommentti

(2-3)

56

(1-5)

00
1 2  
28 28 56
0 0 0

21.-22.7.2012

Jyväskylä Pirates otti vakuuttavan voiton Northern Lights II:sta kotonaan lukemin 56-0.

Viime kuussa Oulussa lukemin 28-6 hävinnyt Pirates oli ottelussa alusta alkaen niskan päällä. Oululaisten pelaajapulasta johtuen ottelu pelattiin yhteisestä sopimuksesta yhdeksällä yhdeksää vastaan. Näin oululaiset saivat täyden miehityksen ja lisäksi vielä yhden vaihtomiehen. Pirates sai pelinsä kulkemaan mallikkaasti ja karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla 28-0 -johtoon.

Pelinrakentajana pelannut, myös joukkueenjohtajana toiminut Matias Westerberg pyöritteli päätään ottelun jälkeen.

– Yhdeksällä tosiaan pelattiin. Muutamia hyviä juoksupelejä saatiin, mutta muuten hyökkäys oli kuutamolla. Joona Korhonen väläytteli nopeuttaan ajoittain hyvin. Onnistuimme kuitenkin koko ottelussa vain kerran heittopelissä, Westerberg kommentoi.

Vakuuttavasti oululaisten puolustusta vastaan edennyt Pirates-ryhmä joutui lentopotkaisemaan vain kerran. Pallot myös pysyivät vastaanottajien hallussa melkoisen hyvin. Jyväskyläläisistä näki, että he pystyivät peluuttamaan pelaajia heidän omilla pelipaikoillaan. Samaa ei voi sanoa Oulu Northern Lights II:sta.

– Meillä on nyt kaksi pelinrakentajaa käynyt kokeilemassa onneaan Aleksi Riekin ollessa pois, Westerberg kertoi.

– Varsinkin linjamies Pasi Kolehmaisen, keskushyökkääjä Hannu Kullaksen ja Riekin puuttuminen näkyi edelliseen otteluun verrattuna selkeästi otteissamme.

Ensi viikonloppuna Oulussa nähdään mielenkiintoinen koitos, kun Joensuu Wolves saapuu Ouluun pelaamaan. Toukokuulle kaavailtu joukkueiden avausottelu peruuntui, kun Lights II luovutti ottelun pelaajapulan vuoksi. Wolves on tämän jälkeen hävinnyt kauden kaikki ottelunsa tehden vain yhden maalin. Sunnuntain ottelusta odotetaan ennalta varsin tasaista koitosta. Millä eväin Northern Lights II lähtee ottelua voittamaan?

– Kotikenttäedun turvin! Jatkamme vahvaa linjapelaamista lauantain malliin. Myös kivenkova takapuolustuksemme nousee suureen rooliin, Westerberg letkautti.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *