Kouvola Indiansille selvä voitto ECG:sta

Gridiron Staff 23.7.2012 19:27 Yksi kommentti

(0-8)

00

(4-4)

75
1 2  
0 0 0
41 34 75

21.07.2012 klo 16:00 Helsinki

Indians ei antanut ECG:n yllättää, vaan meni menojaan jo ensimmäisellä neljänneksellä.

Kaikella todennäköisyydellä sarjan pudotuspeleihin matkaava Kouvola Indians näytti kaapin paikan isäntäjoukkueelle liki välittömästi. Lucas Coxin ja Jukka Lautamatin maaleilla Indians siirtyi nopeasti jo 20-0 -johtoon. Tahti jatkui läpi ottelun. Lukemissa 0-41 puoliajalla ollut ottelu päättyi lopulta vieraiden 0-75 -voittoon.

Indiansille odotettu tulos tarkoittaa sitä, että pudotuspelipaikka on sinettiä vaille selvä. Joukkueella on ennen kahta viimeistä sarjakierrosta kaksi voittoa enemmän kuin viidentenä majailevalla Sipoo Bulldogsilla. Jos suurempia yllätyksiä ei nähdä, avaa Indians pudotuspelit vieraissa elokuun toisena viikonloppuna. Ennen kautta jopa runkosarjan voittajaksi arveltu Indians on alisuorittanut, mutta saattaa hyvinkin saada pelinsä kuntoon juuri pudotuspeleihin. Suuri mielenkiinto kohdistuu siihen, palkkaako joukkue amerikkalaisen pelinrakentajan ennen ratkaisupelejä lähtöpassit saaneen Nick Gauthier’n tilalle.

ECG:lle kulunut kausi asettaa useita kysymyksiä. Näillä näkymin vaikuttaisi siltä, että ECG pelaa kaudella 2013 jälleen kakkosessa. Toivomme, että kaudesta 2012 jää pelaajille kuitenkin arvokasta kokemusta tulevia haasteita ajatellen, vaikka kaivattu voitto divarissa saattaakin jäädä tulematta tällä kaudella.