Johnsonille kauden kärkilukemat Trojansia vastaan

Gridiron Staff 23.7.2012 21:30 Ei kommentteja

(6-1)

48

(0-7)

00
1 2  
28 20 48
0 0 0

22.07.2012 klo 18:00 Helsinki

Helsinki Roostersin Robert Johnson syötti 446 jaardia Roostersin kaataessa Trojansin lukemin 48-0.

Viime kaudella sarjan viimeisillä sijoilla majailleet joukkueet ovat alkukauden perusteella täysin eri tilanteissa. Roosters on nostanut tasoaan huomattavasti ja johtaakin sarjaa tasapistein Seinäjoki Crocodilesin kanssa. Sunnuntain ottelussa Turku Trojans oli täydellinen vastaantulija. Robert Johnsonin ja uuden vahvistuksen Stephen Peytonin johdolla joukkue karkasi 28-0 -puoliaikajohtoon ja lopulta selkeään 48-0 -voittoon.

Brown Universityn Peyton nähtiin ottelussa molemmin puolin palloa. Torsten Malm ja Julius Majander ottivat yhteensä 18 kiinniottoa ja 260 jaardia ja johtivat täten Roosters-hyökkäystä. Peyton säesti kaksikkoa kahdella kiinniotollaan, jotka molemmat päätyivät maaliin. Lisäksi uusi vahvistus johti helsinkiläisten taklaustilastoa 8,5 taklauksellaan. Johnson oli ottelussa liki virheetön heittäessään 446 jaardia 77% onnistumistarkkuudella. Johnsonin käsistä irtosi lisäksi viisi touchdownia.

Trojansille iltapäivä oli jälleen murheellinen. Miko Nyman otti kuusi kiinniottoa ja nuori Juuso Mäkinen yhden 38-jaardisen, mutta muuten Joonas Anderssonin johtama hyökkäys oli tehoton. Juoksuopeli ei joukkueella edennyt kirjaimellisesti minnekään. Juoksuyrityksillä joukkue otti itseasiassa takapakkia 64 jaardia. Edistysaskeleena voidaan tosin pitää sitä, että Andersson ei heittänyt yhtään syötönkatkoa. Trojans otti myös hyvin vähän rangaistuksia ja voitti pallonmenetystaistelun lukemin 2-1.

Ensi viikolla Turku Trojans isännöi Oulu Northern Lightsia Yläkentällä. Kumpikaan joukkueista ei tällä kaudella selviä pudotuspeleihin, mutta oululaisten heikot suoritukset viime viikkoina saavat varmasti veden kielelle Turussa. Kahdeksantoista ottelua peräjälkeen hävinnyt Trojans voi hyvinkin selviytyä ottelusta voittajana, mikäli se pystyy välttämään virheet ja rokottamaan Lights-puolustusta riittävästi.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *