Falconsille rutiinivoitto vajaamiehisistä Rajaritareista

Tuomo Tomperi 23.7.2012 15:53 Ei kommentteja

(6-0)

56

(1-5)

00
1 2  
28 28 56
0 0 0

21.-22.7.2012

Hyvinkää Falcons jatkoi vakuuttavaa menoaan kukistamalla kotonaan Lappeenrannan Rajaritarit lukemin 56-0.

Koko kauden lohkoaan dominoinut Falcons oli jälleen odotetusti niskan päällä. Vain 13 pelaajalla otteluun lähtenyt nuori lappeenrantalaisryhmä taisteli kuitenkin vimmatusti koko ottelun. Puolustusvoimille runsaasti pelaajia menettänyt Rajaritarit eivät antaneet periksi, vaikka Falcons takoikin taululle selkeät numerot. Falconsilta onnistujiin kuuluivat neljä maalia tehnyt laitahyökkääjä Karri Piela, keskushyökkääjä Pauli Sekki, sekä ensimmäistä otteluaan pelannut Jon Hämäläinen.

Falconsin päävalmentaja Olli Hautala oli varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Joukkueen esitys oli hyvä. Alkuun tietenkin tilannetta vaikeutti se, että Rajaritarit oli saanut peliin jalkeille vain 13 pelaajaa. Tunne siitä, että pelistä tulee helppo, aiheutti sen etteivät kaikki heti saaneet itsestään kaikkea irti. Tämä kuitenkin korjaantui, kun Rajaritarit pistivät todellakin hienosti hanttiin lukumääräisestä alivoimastaan huolimatta. Todella suuri hatunnosto nuorelle ritariporukalle!

Pudotuspelien lähestyessä Falconsin terveystilanne on tärkeä puheenaihe. Päävalmentaja Hautala pitää tilannetta kohtuullisena.

– Terveystilanne näyttää paremmalta, koska pystyimme lepuuttamaan tässä pelissä pelaajia, jotka ovat taistelleet pienten vammojensa kanssa. Näin saimme ajettua sisään taas lisää uusia pelaajia, Hautala kommentoi.

Falconsilla on vielä kaksi runkosarjan ottelua jäljellä ennen pudotuspelien alkamista. Joukkue taistelee tällä hetkellä Kuopio Steelersin kanssa runkosarjan ykkössijasta. Voittamattomat joukkueet ratkaisevat kotiedun todennäköisesti maalierolla. Vaikka tilanne näyttääkin hyvältä, päävalmentaja Hautala ei kuitenkaan ollut valmis myöntämään, että joukkueen paketti olisi täysin kasassa.

– Joukkueen peli ei vielä ole sillä tasolla, mitä halutaan. Puolustuspeli on jo paremmassa kunnossa, mutta hyökkäyspeliin tarvitaan lisää terävyyttä ja loppuun asti pelaamista. Lisäksi erikoistilannepelaaminen kaipaa kipeästi harjoitusta.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *