Crocodilesille helppo voitto Jaguaareista

Gridiron Staff 23.7.2012 21:06 Ei kommentteja

(6-1)

49

(2-5)

03
1 2  
42 7 49
0 3 3

22.07.2012 klo 18:00 Seinäjoki

Ensimmäisellä puoliajalla jokaisella hyökkäysvuorollaan maalinteossa onnistunut Crocodiles ei antanut Jaguaareille juuri mahdollisuuksia.

Ylivoimaisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Seinäjoki Crocodiles näytti vieraillee sen, mikä matka sarjan kärkeen vielä on. Dominic Kegelin ja Veikka Lehtosen johdolla Crocodiles onnistui ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa kuusi kertaa kuudella yrittämällä. Ilkka Laitinen nappasi ottelussa kaksi touchdownia.

– Koko viikon teemana oli saada hyvä ja kova peli aikaan. Peli lähti hyvin käyntiin ja saimme homman heti haltuun. Keskittyminen ja latautuminen otteluun onnistuivat, kertasi Crocodilesin tehopelaajana palkittu Laitinen seuran kotisivuilla.

Jaguaarien hyökkäyspeli sen sijaan yski vahvaa Crocodiles-puolustusta vastaan. Joukkue sai ensimmäisellä puoliajalla vain kahdet uudet yritykset. Jatkuva luopuminen pallosta ja Crocodilesin tarkka viimeistely tiesivät sitä, että ottelun voittaja oli käytännössä selvillä jo puoliajalla. Toisella puoliajalla Crocodiles pystyi peluuttamaan varamiehiään. Pelinrakentaja Kegelin tilalla loppuvaiheilla nähtiin Veikka Lehtonen. Jaguaarit pystyivät rikkomaan kuparisen aivan ottelun lopussa Mika Kulmalan 25 jaardin potkumaalilla.

Käsikirjoitusta noudattanut voitto pitää Crocodilesin yhä sarjan kärjessä kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla. Seinäjoella on erinomaiset mahdollisuudet pudotuspelien kotietuun.

Jaguaarien tilanne ei tappiosta huolimatta juuri vaikeutunut, mutta Butchersin voitto Oulu Northern Lightsista ei miellyttäne keskisuomalaisia. Jaguaareilla on vielä ottelut Helsinki Wolverinesia, Turku Trojansia ja Oulu Northern Lightsia vastaan. Kaksikaan voittoa tulevista otteluista ei välttämättä riitä joukkueelle pudotuspeleihin.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *