Bouncers jyräsi Panthersin Lahdessa

Tuomo Tomperi 23.7.2012 16:47 Yksi kommentti

(1-4)

03

(4-2)

54
1 2  
0 3 3
28 26 54

21.-22.7.2012

Kuunvaihteessa kampoihin laittanut Panthers oli vastaantulija Bouncersin takoessa lauantaina tauluun 54 pistettä.

Mikkelissä kolme viikkoa sitten käydyssä ottelussa Bouncers sai hyvän alun, mutta peli tasoittui huomattavasti toiselle puoliajalle mentäessä. Panthersin leirissä hyvää toista puoliaikaa pidettiin kuitenkin hyvänä merkkinä toista kamppailua silmällä pitäen.

– Kolmen viikon kuluttua Lahdessa voimme kamppailla voitosta. Kaikki kunnia Mikkelille, mutta jos saamme pelattua silloin kuten tänään toisella puoliajalla, tulee ottelusta tasainen vääntö, Panthersin Joni Viitanen aavisteli kolme viikkoa sitten.

Mikkelissä kommentti oli varmasti huomattu, ja joukkue pelasikin sen mukaisesti. Bouncers piti tempoa yllä eikä päästänyt kotijoukkuetta mukaan peliin missään vaiheessa. Hieman vajaamiehinen lahtelaisryhmä jäi jyrän alle vierasjoukkueen heiluttaessa tahtipuikkoa. Pääroolissa nähtiin keskuhyökkääjä Janne Tissari sekä pelinrakentaja Henri Heiskanen. Heiskanen linkosi Joel Heiskaselle lauantaina kolme maalia. Bouncersin linjapelit toimivat hyvin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Panthersilta puuttui ottelusta muutama tärkeä pelaaja, joka varmasti hankaloitti kotijoukkueen peliä. Tappio päätti lahtelaisten pudotuspelihaaveet.

Voittamalla Hämeenlinna Huskiesin ensi lauantaina Mikkeli Bouncers varmistaisi pudotuspelipaikan. Bouncersin Petri Toivanen kertoi, että Huskies-peliin joukkue lähtee täysillä tavoite kirkkaana mielessään. Viimeisellä sarjakierroksella vastaan asettuu vielä Hyvinkää Falcons.

– Falconsia vastaan lähdetään mittaamaan taso. Viimeksi meillä oli heitä vastaan vain 18 ukkoa rivissä. Paukut yksinkertaisesti loppuivat. Kotipeliin saamme täyden rosterin. Uskonkin, että kotipelissä pystymme Falconsin haastamaan, Toivanen arvioi.

Kommentoi

  • Hemmetti jäi tää väliin kokonaan kun perinteistä koti-ottelu hehkutusta ei ollut naamakirjassa lahtelaisten suunnalta. No ehkä sitten seuraavan matsin muistaisi käydä kattoo ilmankin ;)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *