Roosters paikkaa puolivälin kolhujaan kahdella pelaajalla

jefumaster 16.7.2012 17:41 Ei kommentteja

Vakavasti mestaruustaisteluun ilmoittautunut Helsingin Roosters on paikannut kolhiintunutta rosteriaan kahdella uudella puolustuspelaajalla.

Wolverines-ottelussa jalkansa pahasti teloneen Antonio Harrisin korvaajaksi Roosters ilmoitti jo viime viikolla palkanneensa amerikkalaisen safetyn, Stephen Peytonin. Kookas takakenttäpelaaja (188/102) pelasi yliopistouransa Brown Universityssä. High School aikana Peyton pelasi myös hyökkääjän rooleissa keskushyökkääjänä sekä pelinrakentajana. Loukkaantunut Harris on yksi tämän liigakauden parhaita jenkkipelaajia. Peytonilla onkin isot saapaat täytetävänä ollakseen se kaivattu ratkaiseva palanen Roostersin menestyspalapelissä. Roostersin nettiartikkelissa Peyton kommentoi sopimustaan näin:

– I’m really excited about my opportunity to join a team as talented as the Roosters. They started out 5-1 so you know they’re a quality team and organization, and I can’t wait to get out on the field for them, work hard for them, and do my best to help them continue the success they’ve enjoyed so far this season.

Roostersin voidaan katsoa käyttäneen lepoviikkonsa erinomaisesti hyväkseen onnistuttuaan saamaan riveihinsä myös kokeneen paluumuuttajan Amerikasta. Joukkueen kotisivujen mukaan Simon Fraser Universityssä pelannut Tuomas Nurmi palaa kasvattajaseuraansa loppukauden kattavalla sopimuksella. Yliopistojoukkueessaan Nurmi pelasi OLB:n paikalla menestyksekkäästi. Hänet valittiin parhaaksi puolustuksen tulokaspelaajaksi kauden päätteeksi.

Roosters on hieman yllättäenkin noussut Crocodilesin ja Wolverinesien rinnalle Vaahteramalja-kandidaatiksi. Kaikki kolme joukkuetta ovat sarjataulukossa tasapisteissä (10p) kuuden sarjakierroksen jälkeen. Todennäköisesti runkosarjan voittaja tullaan ratkaisemaan toiseksi viimeisen sarjakierroksen ottelussa Roosters – Crocodiles.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *