Bulldogs haastaa Bearsin kotonaan

Tuomo Tomperi 13.7.2012 15:00 Ei kommentteja

(2-5)

(6-1)

14.07.2012 klo 16:00 Sipoo

Sarjan viidentenä majaileva Sipoo Bulldogs haastaa kärkijoukkue Bearsin lauantaina Söderkullan kentällä.

Kesäkuun alussa pelatussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Bears oli parempi lukemin 26-7. Bulldogs johti ottelua vielä puoliajalla yhdellä pisteellä, mutta lopulta kokenut Bears runnoi väkisin ohi.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen kuvastaa Sipoo Bulldogsin kulunutta kautta muutenkin varsin osuvasti. Ensimmäisellä puoliajalla joukkue on usein jaksanut taistella, mutta ottelun lopun lähestyessä vastustaja on liki poikkeuksetta mennyt menojaan. Bulldogsilla on tältä kaudelta kasassa vain kaksi voittoa sarjajumbo East City Giantsia vastaan. Viiden vieraspelin jälkeen joukkue saa toisaalta pelata loppukauden kotonaan Söderkullan kentällä. Ehkä jatkuvasti parantunut hyökkäyspeli ja kotietu tarjoavat Bulldogsille yllätysmahdollisuuden? Jo kahdesti tällä kaudella suihkukomennuksen saaneen takamies Ryan Archien on parempi pitää päänsä kylmänä, jos Bulldogs mielii ottelun voittaa. Pelinrakentaja Reed Gottula sen sijaan on osoittautunut pelimieheksi ja pystyy auttamaan joukkueen hyökkäyspeliä paljon.

– Bulldogs pelasi mallikkaasti. Joukkueen pelinrakentaja Gottula on mies paikallaan. Hän näkee puolustuksen virheet ja pystyy omilla juoksuillaan tarvittaessa rokottamaan niistä, Bearsin päävalmentaja Kimmo Mattila totesi kesäkuussa.

Pori Bears on ollut tällä kaudella erittäin vahva. Seitsemän pelatun ottelun jälkeen Bears on voittanut kuusi kamppailua ja hävinnyt vain kerran. Pari viikkoa sitten arjan toista kärkijoukkuetta Ghosthuntersia vastaan kärsitty 0-3 -tappio ei kuitenkaan kääntänyt Bearsin kurssia pysyvästi huonompaan suuntaan. Viikko sitten porilaisjoukkue ryöpytti Kouvola Indiansia Kuusankoskella peräti 7-49. Indiansin kyydissä toiselle puoliajalle sinnitellyt Bulldogs on siis kovan paikan edessä. Vain erityisen hyvä onnistuminen ja ripaus onnea näyttäisivät lauantain isäntäjoukkueelle riittävän.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *